Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szingli pasik! Milyen gyakran...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szingli pasik! Milyen gyakran veritek ki? Mostanság egyre többet fantáziálok arról, ahogyan a pasik önkielégítenek, ilyen videókat is nézek, szóval izgat a téma. Kifejezetten szingli pasik érdekelnek, akiknek nincs állandó partnerük. 24/L

Figyelt kérdés

Na nem ismerkedés a cél, csak tényleg érdekel.😀

Túl régóta vagyok szingli, így sokat agyalok ilyeneken...😅

Itt nem ismerkedem, így nem kérek ilyesfajta hozzászólásokat, üzeneteket.

2023. dec. 27. 22:33
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:
100%

Én lehet most kicsit kilógok a sorból, mert én nem kiverni szoktam, hanem legtöbbször leszopom magam. Már csak napi max 1x csinálom, de régebben napi 3x volt az átlag. És igen, elsőre sok jön, finom édeskés ízű, másodjára kevesebb és ízre picit kesernyésebb, harmadjára alig jön, és az már elég kesernyés.

Régebben egyszer kipróbáltam, hogy egy nap 7x tudtam kiverni, akkor már semmi nem jött szinte, és nem is esett olyan jól. El tudtam éppen menni, de nagyon nehezen, és már inkább kellemetlen volt mint élvezetes.

okt. 22. 01:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!