Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szingli pasik! Milyen gyakran veritek ki? Mostanság egyre többet fantáziálok arról, ahogyan a pasik önkielégítenek, ilyen videókat is nézek, szóval izgat a téma. Kifejezetten szingli pasik érdekelnek, akiknek nincs állandó partnerük. 24/L
Figyelt kérdés
Na nem ismerkedés a cél, csak tényleg érdekel.😀
Túl régóta vagyok szingli, így sokat agyalok ilyeneken...😅
Itt nem ismerkedem, így nem kérek ilyesfajta hozzászólásokat, üzeneteket.
2023. dec. 27. 22:33
21/41 anonim válasza:
Naponta 2x, de csak azért, hogy ne legyek annyira szomorú.
22/41 anonim válasza:
Hogy veszitek észre, hogy egy köcsög írogat, simán le lehet vágni a dumájából !
23/41 anonim válasza:
Párkapcsolatban is legalább 2-3 hetente.
25/41 anonim válasza:
Napi szintem többször. Korábban volt hogy még sérülést is okoztam magamnak, mert több tíz alkalommal meggyötörtem magamat.
37F
26/41 anonim válasza:
Kb naponta 1x néha 2 vagy 3 is megesik
27/41 kisördög1 válasza:
Nem vagyok szingli, de majdnem minden nap
28/41 anonim válasza:
Nem vagyok szingli és mivel 7 éve nincs szex a párommal így kénytelen vagyok magamnak elintézni.
29/41 anonim válasza:
Változó. Van hogy naponta többször is, van hogy napokig semmi!
30/41 anonim válasza:
Végre normális női hozzáállás.. Én is kedvelem ha a lány mellettem elkezdi kielégíteni magát.. Ha valakivel találkozok, aki felkelti az érdeklődésem, vagy itt ír, akkor rá gondolok, hogy csinálná, de akkor van hogy napközben többször is egymás után, oldalt-háton, félig hason fekve, vagy jó lassan a zuhanyban a kellemes folyó víz alatt az erre rendszeresített szivacsommal izgatva magam. Aztán, leállok, mert nem akarok rászokni, és jobb egy igazi nő.. Kérdező, mennyi idős vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!