Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szingli pasik! Milyen gyakran veritek ki? Mostanság egyre többet fantáziálok arról, ahogyan a pasik önkielégítenek, ilyen videókat is nézek, szóval izgat a téma. Kifejezetten szingli pasik érdekelnek, akiknek nincs állandó partnerük. 24/L
Figyelt kérdés
Na nem ismerkedés a cél, csak tényleg érdekel.😀
Túl régóta vagyok szingli, így sokat agyalok ilyeneken...😅
Itt nem ismerkedem, így nem kérek ilyesfajta hozzászólásokat, üzeneteket.
2023. dec. 27. 22:33
31/41 anonim válasza:
Én 67 éves vagyok, de még mindig naponta egyszer kiverem! Mégis csakúgy feszíti a hereimet a rengeteg sperma!
32/41 anonim válasza:
Heti 2-3 alkalommal.
Szerintem nincs ebben semmi.
Vécére is elmegy az ember eszik iszik.
Ez is egy szükséglet.
33/41 anonim válasza:
Én szinte minden nap kiverem!meg szoktam kóstoni a ge@imet is és van,h közben dildó van a seggembe!hetero vagyok amúgy! csak nőkre izgulok!
34/41 anonim válasza:
A gyakoriság teljesen változó.
Szeretem nézni, izgató látvány számomra egy masztizó fiatal lány. F.
35/41 anonim válasza:
Naponta 3x. Reggel, este, meg egyszer a munkahelyemen.
36/41 anonim válasza:
Te milyen gyakran masztizol? Kérdező
39/41 A kérdező kommentje:
Na de aki napi 3x kiveri, annak marad anyag? 😀
okt. 21. 22:15
40/41 anonim válasza:
Másodjára és harmadjára egyre kevesebb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!