Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 40+ Nők , tényleg igy működtök...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40+ Nők , tényleg igy működtök a szex nálatok egy hosszabb kapcsolatban?

Figyelt kérdés
A férfiak látványra, a nők zömmel érzésre izgulnak. Tehát ha férfiként tényleg szexelni akarsz a nővel, akkor nem kérdezel, csak bebújsz mellé és addig simogatod, csókolgatod, amíg már a másik fogja kérni, hogy fejezd is be rendesen...

2023. dec. 27. 15:39
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

#10 , semmi erotikus fehérnemű, könnyed simogatás az altájon , orális szex ... S ha nincs szex , akkor azért magadon csak tudsz segíteni ? játékszerek..

Mi is 40+-os pár vagyunk , nálunka terhesség alatti/utáni időszak ami igazán szexmentes volt ,bár némi petting belefért, s akkor elfogadtam a helyzetet hiszen a közös gyerekünk egésszége/a terhesség problémamentessége mindenkinek fontos volt.

De ennek is már 4-5 éve. S az állandó visszautasítás ,állandó kifogások , már a kedvem is elveszi a probálkozásoktól. Férfiként megalázónak érzem hogy megbeszélni nem akarja a helyzetet, viszont változtatni sem akar ...

2023. dec. 27. 23:34
 12/18 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy beképzeled magadnak az, hogy visszautasit? Lehet nem veszed a lapot? Vagy másként keríts őt a halamadba ezen a téren. Ne tudjon nemet mondani
2023. dec. 27. 23:45
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a lényeget hagytad ki az opciókból.

A szex a nőknél főleg az érzelmekről szól.. és ha nem akar szexelni, akkor ott gyanús, hogy valami érzelmi dologról lehet szó. Valószínűleg van egy olyan feltáratlan konfliktus közöttetek amit nem mer elmondani, vagy már esetleg megpróbálta, de úgy érzi, nem lehet veled megbeszélni. Ez nem biztos, hogy tudatos, mármint hogy ezért nem kíván.

De amúgy lehet klimaxol, az is visszaveti a libidót. Rengeteg oka lehet, mivel ez két ember egyéni kapcsolata, ami erről a két emberről szól.

2023. dec. 28. 06:44
 14/18 A kérdező kommentje:

Igen lehet ez is , hogy csak beképzelem.

De igazából nem akarom az én dolgaimra leszűkiteni a kérdést.

Kicsit általánosnak tekintem ezt a helyzetet a környezetemben.

40 felett a nők kicsit visszavesznek a szexualitásukból...

2023. dec. 29. 20:14
 15/18 A kérdező kommentje:

biztos hogy van konfliktus :D

Voltunk párterápián két pszichologusnál is , családfa állítás is volt, gondolkodtam hogy egy szexuálpszichologus jó lehetne.

Vagy az hogy ne női pszichoogushoz menjek hanem férfihoz :D , lehet hogy már az elsőre megoldotta volna.

A libodó , klimax meg gondolom végleges.... az vagy van vagy nincs .

Esetleg erre létezik KÉK bogyó ?

2023. dec. 29. 20:17
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, neked ki mondta, hogy 40 felett visszavesznek a szexualitásból a nők? Mert nem így van. 50 Felett kezdődik a klimax először is.

Ha a libidóval van valami az vagy lelekli ok miatt vagy valóban valami felborult belülről ami miatt nem megy. Beszélgess vele kicsit többety persze nem ditekt kérdésekkel hanem valahogy faggasd ki, hátha együtt rájöttök mi a baj.

2023. dec. 29. 21:04
 17/18 anonim ***** válasza:

11#

Nálunk ugyanez van…

Párterápián agyalok én is, mert megbeszélni nem tudjuk…

2023. dec. 30. 16:30
 18/18 A kérdező kommentje:

A párterápi hasznos dolog, mi is voltunk már kettőnél is kb 10-10 alkalommal, de lehet hogy több is volt.

Sokszor mi férfiak nem vagyunk a szevak emberei s talán egy független 3. fél segít kibogozni a szálakat. Bár mivel a nők sokszor/szinte mindig verbálisan massze felettünk állnak, igyigy ugyis az Ő sztoryjuk fog érvényesülni a párterápián is ;-) .

De lehet hogy csak én jártam igy , mert mind két esetben nőnél voltunk, s mintha a nők jobban szimpatizáltak volna a feleségemmel mint velem.

2023. dec. 30. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!