Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak volt már olyan veletek,hogy akivel barátság extrákban kapcsolatotok volt egy idő után komoly kapcsolatot akartatok a lánytól?Ha igen azt hogyan adtátok a lány tudtára?
Édes Istenem... Annyira fáj ezt olvasni és férfi gyűlölöve tesz.
Nyilván ő a nő és reménykedik.
Én is ebben a kva fosban vagyok kereken egy éve .
Elején beadta hogy randizni akar meg legyünk együtt stb ....
2 hét múlva dobott , utána azt mondta hogy legyen barátság extrákkal.
Azóta akkor használ konkrétan amikor akar és valószínűleg nem én vagyok az egyedüli a számára .
Kerek perec meg is mondta , legalább ennyi emberség volt benne hogy nem lesz köztünk soha semmi komoly.
Amit tudsz tenni az az hogy minél előbb letisztazod a helyzetet ,elmondod hogy mit érzel függetlenül attól hogy te a férfi vagy a nő vagy az adott kapcsolatban. Azután pedig elfogadod a " párod" döntését és ha neked nem tetsző amit ő akar ,akkor azonnal szakitasz es soha vissza sem nézel. Minden más csak onsanyargatas lenne !!!!
1,5 éve vagyunk ilyen laza kapcsolatban....de az utobbi 1 hónapban.nagyon megváltozott.Sokat ölelget,puszilgat.Azt mondta ha gondolom nála hagyhatom már pár cuccom hogy ne kelljen mindig cipelnem magammal.pl.fésű,fogkefe,váltásruha.
Heti 1-3 szor találkozunk és ilyenkor mindig nála alszom.
Volt igen.
Bár ott az első szex után éreztem hogy nekem kell ez a nő nem csak szexre hanem többre.
Igazából ittunk elég sokat és akkor szerelmet vallott kb 2 hónap után. Nemsokára rá én is be mertem vallani neki és magamnak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!