Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vannak olyan nők, akik idő és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan nők, akik idő és elfoglaltságra hivatkozva csak barátság extrákkal kapcsolatot keresnek valakivel?

Figyelt kérdés
A kapcsolatot nem tudják összeegyeztetni, vagy friss szakítás/válás miatt nem terveznek semmi komolyabbat, csupán szórakoznának.
2023. okt. 29. 13:47
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
77%
Igen
2023. okt. 29. 13:48
 2/20 A kérdező kommentje:
És itt az oldalon mennyire "gyakori" hogy vannak?
2023. okt. 29. 13:49
 3/20 anonim ***** válasza:
79%
Vannak, de ne álmodozz, nem a gyakoriról fognak választani, annak ellenére, hogy itt mindenki jóképű és 18+os répája van 😀
2023. okt. 29. 13:51
 4/20 A kérdező kommentje:

Csak mert egyszer megismertem itt egy szimpatikus nőt és összejött csomószor vele a dolog, de ennek már pár éve.

Nem tudom, hogy most perpillanat hogy van.

2023. okt. 29. 13:53
 5/20 anonim ***** válasza:
39%
Nincsenek. 25/N.
2023. okt. 29. 14:04
 6/20 A kérdező kommentje:
Nem ilyenben gondolkozol most 5-ös?
2023. okt. 29. 14:05
 7/20 anonim ***** válasza:
28%
Nem csak most, de sosem gondolkoztam ilyenben. #5 voltam.
2023. okt. 29. 14:07
 8/20 A kérdező kommentje:
Értelek. De akkor csak a magad nevében beszélj, másokéban ne.
2023. okt. 29. 14:08
 9/20 anonim ***** válasza:
88%
Vannak. Nekem is volt ilyen csajjal szexkapcsolatom. Kicsit makacs, nehéz természetű, de amúgy baromi jó, energiateli csaj. A fejébe vette, hogy ő szingli életet akar még, semmi elköteleződés, semmi. Házibulikban összemelegedtünk, megdumáltuk, hogy a szex azért kell mindkettőnknek, úgyhogy nyomtuk ezerrel. Isteni volt, nekem is pont erre volt szükségem. Néha még egy-egy egész estés program is belefért, együtt filmezés, színházba mentünk, ilyenek. De ilyet nem a gyakorin kell keresni...
2023. okt. 29. 14:10
 10/20 anonim ***** válasza:
7%
A környezetemben az összes nő ismerősöm így vélekedik, akkor miért is ne nyilatkozhatnék a nevükben? #5.voltam.
2023. okt. 29. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!