Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vannak olyan nők, akik idő és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan nők, akik idő és elfoglaltságra hivatkozva csak barátság extrákkal kapcsolatot keresnek valakivel?

Figyelt kérdés
A kapcsolatot nem tudják összeegyeztetni, vagy friss szakítás/válás miatt nem terveznek semmi komolyabbat, csupán szórakoznának.
2023. okt. 29. 13:47
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Attól még mindig nem vagytok "mindenki" azért.

2023. okt. 29. 14:14
 12/20 anonim ***** válasza:
82%
Én ismerek egy nőt aki a válása után belement ilyen barátság extrákkal kapcsolatba.
2023. okt. 29. 14:15
 13/20 anonim ***** válasza:
39%
Persze, van aki belemegy, csak nem innen. Egy két privát üzenet és ki is ábrándul a partner, Ahogy itt megnyilvánulnak a pasik privátben, az minősíthetetlen. N.
2023. okt. 29. 14:24
 14/20 A kérdező kommentje:

Azért nem mindenki. Férfiakból is vannak normálisak és le merem fogadni, hogy nőkből is, akikkel lehet egy jót beszélgetni itt és a többi pedig kialakulhat akár..

De konkrétan miket tapasztaltál? Miért voltak olyan veled amilyenek?

2023. okt. 29. 14:27
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Nekem volt így barátság extrákkal kapcsolatom nővel.
2023. okt. 29. 14:29
 16/20 anonim ***** válasza:
76%

Vannak. :D

F

2023. okt. 29. 14:54
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Régen sok volt innen is. A sok lúzer elriasztja az itteni csajokat. Az utóbbi időben csak élőben találtam ilyen csajokat.
2023. okt. 29. 21:15
 18/20 anonim ***** válasza:
67%

“A környezetemben az összes nő ismerősöm így vélekedik, akkor miért is ne nyilatkozhatnék a nevükben?”

Jaa, hát persze hogy mindenki ezt mondja ha kérdezik. Meg hogy sosem dugna félre kapcsolatban, meg ilyesmi.

2023. okt. 30. 06:52
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt pontosan ilyen nőm.Elvált volt,vállalkozása volt,de a szex kellett neki.

Nekem ez pont megfelelt,így összejártunk szexelni pár hónapig.Aztán lett komoly kapcsolata.

2023. nov. 9. 14:57
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Biztos vannak, hogy itt előfordul-e, jó kérdés... magamból kiindulva biztos többet akarnék egy idő után, persze nem ez a jellemző. Sokaknak jó az, hogy kötelezettség nélkül csak dugnak, nincs is ezzel baj, mindenkinek szíve joga, de szerintem azért ehhez több kell...
2023. nov. 24. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!