Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tényleg megsértődhet egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg megsértődhet egy lány, ha nem dugom meg?

Figyelt kérdés
Az említett lány egyébként nem a barátnőm, de ő össze akar jönni velem.

2023. dec. 21. 13:58
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
88%
Johogy.
2023. dec. 21. 14:04
 2/24 anonim ***** válasza:
69%
Tessék rendesen viselkedni és megdugni !
2023. dec. 21. 14:06
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Rád is un gyorsan
2023. dec. 21. 14:26
 4/24 anonim ***** válasza:
Hát ha úgy viselkedsz vele, ahogy szerelmi kapcsolatban szokás, akkor persze hogy megsebzed, ha ezek után kikosarazod. Ez szivatás.
2023. dec. 21. 14:29
 5/24 anonim ***** válasza:
96%

A nők minden olyan dolgon megsèrtődnek ami az akaratukkal ellentètes. Sokszor a sèrtődött fejet ès a vàllak ràngatàsàt is arra hasznàljàk,hogy manipulàljanak ès vègül elèrjèk a cèljukat.

Vannak nők akik nem bìrjàk elviselni, ha nem kellenek. Sajnos ezen a tèren van több negatìv tapasztalatom nekem is mikor a kollèganő kinèzett magànak ès elkönyvelte, hogy biztos flörtölni fogok majd vele ès megdugom ha ő ùgy akarja. Aztàn jött a meglepődès, hogy nem vagyok nyitott erre ès aztàn jött a bosszù ès pròbàlta pokollà tenni az èletemet.

A màsik verziò az volt mikor a kollèganő azt gondolta, hogy èn azèrt vagyok ott, hogy őt szòrakoztassam, hogy ő ne unatkozzon.. Nem fogta fel, hogy dolgozni vagyok ott. De ő ùgy gondolta, hogy nekem a munka mellett őt szòrakoztatnom kell ès meg kell őt nevettetnem. Agyrèm!!!

Ezt màr leìrtam màs kèrdèshez is, de pàran azzal vàdoltak, hogy ez csak kitalàciò..

A kereskedelemben a boktokban rengeteg unatkozò nő van aki a fèrfi kollèga energiàjàt oròbàlja leszìvni ès azzal tàplàlkozni.

Tisztelet a kivètelnek.

2023. dec. 21. 14:35
 6/24 A kérdező kommentje:
Ugyanolyan normálisan viselkedek vele, mint más lányokkal, talán vele konkrétan kedvesebb vagyok egy kicsivel, és azt gondolom, h talán emiatt lát bele kicsit többet. Ő csak online írta meg, h jobb lenne ha nyitnék felé, mert ő nem véletlen kedves velem, és szóvá tette azt is, h nem dicsérem elég sokszor, főleg az öltözködését ami egyébként nem is takar sokszor semmit, de ettől függetlenül kedvelem.
2023. dec. 21. 14:37
 7/24 anonim ***** válasza:
Hát még akár bele is szerethetsz és akkor megdughatod.:)
2023. dec. 21. 14:46
 8/24 anonim ***** válasza:
100%

Hajaj.

Én egyszer félre akartam lépni egy nagyon szép nővel, gyorsan alakult minden, izzott a levegő közöttünk.

Lebeszéltük a dolgot, de az utolsó pillanatban meggondoltam magam, a lelkiismeret furdalás miatt.

Utána köszönni nem volt hajlandó...🤔

2023. dec. 21. 14:49
 9/24 anonim ***** válasza:
100%

Persze.

Azért is, ha meg akarod, meg azért is, ha nem.

2023. dec. 21. 15:03
 10/24 A kérdező kommentje:

8.

Nekem jelenleg nincs barátnőm, tehát ha itt most arra célzol, h én azért nem kezdeményezek a lánynál, mert van valakim, akkor tévedsz. :)

Nem erről van szó, csak én nagyon nyugodt, lightos ember vagyok, ő meg nagyon energikus, életvidám, aztán azért azt sem szeretném, ha lehúznám őt a kedélyállapotommal, mert nem biztos, h tudom vele tartani az iramot, bár szerinte összeillünk. ':D

2023. dec. 21. 15:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!