Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg megsértődhet egy lány, ha nem dugom meg?
A nők minden olyan dolgon megsèrtődnek ami az akaratukkal ellentètes. Sokszor a sèrtődött fejet ès a vàllak ràngatàsàt is arra hasznàljàk,hogy manipulàljanak ès vègül elèrjèk a cèljukat.
Vannak nők akik nem bìrjàk elviselni, ha nem kellenek. Sajnos ezen a tèren van több negatìv tapasztalatom nekem is mikor a kollèganő kinèzett magànak ès elkönyvelte, hogy biztos flörtölni fogok majd vele ès megdugom ha ő ùgy akarja. Aztàn jött a meglepődès, hogy nem vagyok nyitott erre ès aztàn jött a bosszù ès pròbàlta pokollà tenni az èletemet.
A màsik verziò az volt mikor a kollèganő azt gondolta, hogy èn azèrt vagyok ott, hogy őt szòrakoztassam, hogy ő ne unatkozzon.. Nem fogta fel, hogy dolgozni vagyok ott. De ő ùgy gondolta, hogy nekem a munka mellett őt szòrakoztatnom kell ès meg kell őt nevettetnem. Agyrèm!!!
Ezt màr leìrtam màs kèrdèshez is, de pàran azzal vàdoltak, hogy ez csak kitalàciò..
A kereskedelemben a boktokban rengeteg unatkozò nő van aki a fèrfi kollèga energiàjàt oròbàlja leszìvni ès azzal tàplàlkozni.
Tisztelet a kivètelnek.
Hajaj.
Én egyszer félre akartam lépni egy nagyon szép nővel, gyorsan alakult minden, izzott a levegő közöttünk.
Lebeszéltük a dolgot, de az utolsó pillanatban meggondoltam magam, a lelkiismeret furdalás miatt.
Utána köszönni nem volt hajlandó...🤔
Persze.
Azért is, ha meg akarod, meg azért is, ha nem.
8.
Nekem jelenleg nincs barátnőm, tehát ha itt most arra célzol, h én azért nem kezdeményezek a lánynál, mert van valakim, akkor tévedsz. :)
Nem erről van szó, csak én nagyon nyugodt, lightos ember vagyok, ő meg nagyon energikus, életvidám, aztán azért azt sem szeretném, ha lehúznám őt a kedélyállapotommal, mert nem biztos, h tudom vele tartani az iramot, bár szerinte összeillünk. ':D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!