Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden lány halálosan megsértődik, ha nem dugják meg őket? 😬
Én is találkoztam ezzel a problémával fiatal koromban. Az első barátnőm akadt ki rám emiatt. Ha őneki nem volt kedve, akkor én teljesen természetesen megértő voltam vele, de egyszer ő kezdeményezett, amire úgy reagáltam, hogy most nincs kedvem. Erre hatalmas balhét csapott, szikrát szórtak a szemei,hogy hogy merem visszautasítani.
Persze nem általánosítható ez a dolog, azóta rengeteg megértő partnerem volt.
Egy nőt alapvetően két dologgal lehet megsérteni:
Meg akarod dugni, de ő nem akarja.
Nem akarod megdugni, de ő akarja.
Szerintem minden attól függ, hogyan fogalmazza meg az illető. Lehet olyan kedvesen is "elutasítani" valakit, hogy még hálás is tud lenni érte az illető, vagy olyan megalázóan elküldeni, hogy jó eséllyel többet nem látod.
Pl. nem mindegy, hogy azt mondod, hogy komoly kapcsolatot szeretnél a másikkal, ezért nem akarod elsietni, nehogy mindketten megbánjátok a végén, vagy ha csak simán odalököd, hogy most nincs kedved az illetőhöz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!