Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk volt már olyan,hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk volt már olyan,hogy orálnál szándékosan nem szóltatok a lánynak,hogy elfogtok élvezni és a szájába engedtétek? Ezért a lány nagyon megsértődött?

Figyelt kérdés
2020. okt. 26. 20:05
 1/7 anonim ***** válasza:
95%
Nekem nem szoktak szólni.. én is látom hogy mi történik és engedem ahova akarom.
2020. okt. 26. 20:10
 2/7 Lazy Lover ***** válasza:
37%
Volt igen de a csajom majdnem megfulladt csori 😆
2020. okt. 26. 20:33
 3/7 anonim ***** válasza:
83%
Van, aki szól előtte? Még mielőtt bármi volt köztünk beszéltük az alapokat, hogy kinek mi oké. Ha tudod, hogy a barátnődnek mi oké és mi nem, akkor szerintem elég egyértelmű a kérdésre a válasz.
2020. okt. 26. 20:47
 4/7 anonim ***** válasza:
25%

szerintem nagyon amatőr, ha szólni kell.m vagy ha semmi jele nincs, hogy el fogsz menni...

De olyan már volt, hogy érezte a csaj, hogy el fogok menni, ő el akarta venni a fejét, de én erővel lefogtam és beleélveztem...

Na annak nem örült :D

De par ilyen után már nem kellett erőszakoskodni, tudta a dolgát.

2020. okt. 26. 21:00
 5/7 anonim ***** válasza:
93%

#4 undorito vagy

Kerdezo: Ha nem vagy egy tirpak onzo eroszakos szz.r mint a negyes erdemes megbeszelni elore. Nem mindenki szereti lenyelni. Vagy tudni akarja mert ha tul melyen vagy a torokban es akkor elvezel el kifejezetten kellemetlen tud lenni.

2020. okt. 26. 21:08
 6/7 anonim ***** válasza:
91%
Új kapcsolatnál (a normálisabbak) meg szokták kérdezni, hogy mehet-e szájba, vagy szólnak, hogy mindjárt jövök. Utána már nem kell jelezni, ha elsőre nekem nem gond, már később sem lesz az.
2020. okt. 26. 21:39
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem voot ilyen, de olyan már volt h véletlenül a szájába élveztem annyira jól csinálta, de szándékosan nem csinálnék ilyet.
2020. okt. 26. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!