Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki lábfétises hogyan éli most meg az ünnepeket?
Figyelt kérdés
Telis tele a facebook és az insta harisnyás képekkel, ahogyan pózol mindenki a karácsonyfa előtt és egyszerűen nem bírok betelni velük.
Minden csaj szexin felöltözve igényesen harisnyában és fotózkodnak a fa előtt.
Ti akik ebben "szenvedtek" hogy bírjátok?
2023. dec. 26. 14:53
11/24 anonim válasza:
Én úgy oldom meg, hogy ha ő nem húz, akkor én húzok.
14/24 anonim válasza:
Karácsonyfa talpat nyalogatva!
16/24 anonim válasza:
11-es én szintén így vagyok ezzel:)
17/24 anonim válasza:
Huh, Jó a kérdés azt hittem csak ez a kérdés nekem jutott eszembe de örülök nem csak nekem. Szóval igen nekem is elég erős vágyakat hoz ki belőlem ezek az ünnepek főleg a karácsony Face-n pl mindig ká közelitek vagy ámuldozok rajta hozzá teszem van életársam aki imádja a Lábfétisem és a harisnya imádatomat szóval Footjob bol sincs hiány, de igen a női lábnak nem tudok ellen álni és igen.. a lábimádatból soha nem elég és nehezen de probálom magam türköztetni... de majd a nyári idket várom jó kis strand sok feet áhh... 2in1 (22F)
18/24 anonim válasza:
#2 engem a női arcok is érdekelnek, jó csajoknál izgi ha harisnyába van! ☺️☺️
19/24 anonim válasza:
Nehezen bírom lábfétisesként, de az nagyon nagyon vigasztaló, ha elképzelem hogy egy jó csaj szereti maga felé mutogatni a talpait, és nem undorodik a számomra kellemesebb szagoktól sem! ☺️☺️
20/24 anonim válasza:
Ráadásul most van a báli szezon, pakolják fel a báli harisnyás képeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!