Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, hogy nyal az "átlagos"...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, hogy nyal az "átlagos" férfi?

Figyelt kérdés

2023. dec. 26. 10:58
A kérdező szavazást indított:
Általában nagyon jól csinálják.
Általában azért ráéreznek, jó.
Elmegy.
Elég bénák.
Rettenetesen, inkább hagyjuk.
30 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
72%

Legjobban a kisfaszú pasik nyalnak! (Tapasztalat)

Ezzel kompenzálnak... ;)

2023. dec. 26. 11:02
 2/10 anonim ***** válasza:
93%
#1 Ez tényleg így van! Én is ezzel kompenzálok, mindamellett persze imádom.
2023. dec. 26. 11:06
 3/10 anonim ***** válasza:
53%

En Imadok puncit popot nyalni allitolag eleg ugyes vagyok

30/F

2023. dec. 26. 11:07
 4/10 anonim ***** válasza:
55%

ma 11:02

Akkor én rosszul nyalok biztosan 🤷‍♂️😀

2023. dec. 26. 11:08
 5/10 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem is úgy van.

Ahányszor nagy farkú pasival szexeltem sose volt jó a nyalás. Kétszer végig húzza a nyelvét és kész. Ráadásul a csiklót el se találja.

Aztán mivel nagy pöcse van szerinte istenien dug. Közben olyan mintha epilepsziás rohama lenne miközben töcskölni próbál.

Kisebb farkúakkal jobb a nyalás és a szex is.

2023. dec. 26. 11:27
 6/10 anonim ***** válasza:
91%
Jelenlegi páromnak elég nagy a mérete és iszonyatosan jól nyal. Míg voltam kis méretűvel kapcsolatban és egyszer se nyalt ki. De volt olyan is akinek nagyon nagy mérete volt és ő se nyalt. Nem méretfüggő.
2023. dec. 26. 12:23
 7/10 anonim ***** válasza:
49%
Uraim, nem túl fényes a bizonyítvány...
2023. dec. 26. 16:13
 8/10 anonim ***** válasza:
69%
Hülyeség párhuzamba állítani a mérettel… olyan, akinek a legnagyobb volt, nyalt engem a legtöbb ideig, a legtöbb energiát belefektetve és élvezte is
2023. dec. 28. 17:12
 9/10 anonim ***** válasza:
90%

Férfiként írok.

Azt kell hogy mondjam valóban elszomorító a szavazás eredménye. De én ebben nem feltétlen csak a férfiakat találnám hibásnak. Míg tapasztalatlan az ember, első pár alkalomkor nem várható el semmilyen téren a tökéletesség alapból. Lehet valaki egyből ráérez, valaki nem. Ha pár alkalom után sem és párkapcsolatban van valaki valakivel, meg kell beszélni, ha valami nem jó vagy hogyan lehetne jobb. Sok minden csak a kommunikáción múlik.

A bizonyítvány szó pedig találó. Ugyanis nincs rossz diák csak szar tanár, ahogyan szokás mondani :D

Női oldalról is csináltak már nem egyszer olyat, hogy azt hittem a szemem kiugrik. Vagy hogy csinálta és igazából nem volt rossz, de jó se. De ha néma marad az ember vagy eljátssza mennyire élvezi, attól nem lesz senki se előrébb.

Persze függ a másik féltől, hogy mennyire lehet megbeszélni vele, mennyire alkalmazkodik, stb. Valamint ha mindig más partner, az megint más téma...

Meg hát személy függő, hogy ki mit, hogyan élvez.

2023. dec. 29. 04:04
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is az a tapasztalatom, hogy a kis farkúak általában jobban nyalnak.

A nagy farkúaknal a tapasztaltabbak tudják inkább, hogy a sok nőnek fáj, ha csak úgy beteszik és emiatt megtanulják.

A közepes méretűek is elég jók.

Amúgy az értelmesebb palikat lehet tanítani, akik nem azzal jönnek, hogy megmondja mi a jó nekem, meg meglepődve kérdezi, hogy "nincs hüvelyi orgazmusod"? Aki ennyire agyilag zokni, azzal én nem sokra mentem eddig.

febr. 23. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!