Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az átlagos lányokat senki se veszi észre?
Gondolok olyanokra, akik nincsenek full sminkben sosem, hanem alkalom adtán egy kis szempillaspirál. Nem öltözködnek kirívóan.
Sokszor úgy tűnik, hogy minden férfi csak az tökéletes lányokra bukik, akkor is ha egyáltalán nem egy szinten vannak, a nem tömeggyártott lányokat, meg észre se veszik...
Pontosan, mindenki a szép lányokra hajt, akiket mindenki megnéz. Odaképzelik magukat mellé, elképzelik a többi férfi irigy pillantásait is.
Átlagos lányt csak lenéznek, ideiglenesen jó nekik.
A csúnyák már a nem létező kategória, sokan a létezésüket is tagadják.
Én csak azokat a nőket nézem meg akiknek gyönyörű az arca smink nélkül is illetve nem kirívó a ruházata és úgy is jó alakja van
Legyen igényes saját magára de ne tűnjön ki az átlagosságból
20/f
Nem mondom azt hogy 10/10es az arcom, de nem vagyok egy gnóm..
De városban max idősebbek bámulnak meg (60+os kategória) és 25-40esek kb észre sem vesznek. Igaz nem vagyok tinderen meg ilyeneken, mégis úgy érezném hogy megérdemelnék valakit magam mellé. Nem kell hogy ő legyen a legjóképűbb, inkább legyen intelligens, nem érdekel ha nincs 100 követője se instán, csak legyen értelmes. Nyitott vagyok mindenki felé, mégis úgy érzem mintha kiesnék a top 30%ból és emiatt marad a nagy sörhasú, kevésbé intelligens, toxic “férfi” akiknél válogathatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!