Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az átlagos lányokat senki se...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az átlagos lányokat senki se veszi észre?

Figyelt kérdés

Gondolok olyanokra, akik nincsenek full sminkben sosem, hanem alkalom adtán egy kis szempillaspirál. Nem öltözködnek kirívóan.

Sokszor úgy tűnik, hogy minden férfi csak az tökéletes lányokra bukik, akkor is ha egyáltalán nem egy szinten vannak, a nem tömeggyártott lányokat, meg észre se veszik...

2020. aug. 23. 11:55
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
SOHA sem sminkelek. Nem is sminkeltem soha. Miniszoknyàt se hordok, mellemet se rakom ki. Férjnél vagyok, pàrom kifejezetten jó testű, helyes férfi.
2020. aug. 23. 12:25
 12/31 anonim ***** válasza:
49%
Mennyi idős vagy? Mert ez olyan "Még csak 17,5 éves vagyok" kérdésnek felel meg...
2020. aug. 23. 12:29
 13/31 A kérdező kommentje:

22 vagyok

15-18 éves koromban mégis sokkal jobban “kapós” voltam, mint most. Akkor nem várt el mindenki magának instasztárt vagy nagyon extrém kinézetet. Úgy öltözködtem kb mint most, annyi volt a különbség, hogy akkor még csak gimis voltam, most meg egyetemista. Talán akkor még jobban hittem abban, hogy hozzám hasonló férfiak jobban közelednek. (Akkor ezt nem is bizonyította jobban, hogy kb mindenhol kaptam valami bókot, mosolyt, bármit.)

Vicces hogy privátban is mindenki azzal jön, hogy mekkora a mellem, fenekem és utána meg minden kérdésnél a “férfiak” írják, hogy mindegy mekkora. Ismeretlenül mégis ez az első kérdés..

2020. aug. 23. 12:35
 14/31 anonim ***** válasza:
65%
Mind jó színben akar feltűnni, nekik ugyan nem számít a fenék, a mell...persze jó duma, nem lehet nekik hinni.
2020. aug. 23. 12:38
 15/31 anonim ***** válasza:
100%
Önbizalom és kisugárzás. Nem vagyok top10es csaj közel sem, de amióta jól érzem magam a bőrömben, sokkal több férfi vesz észre, mint azelőtt. Amúgy meg az ismerkedés rohadt nehéz a mai világban, ne add fel, még rohadt fiatal vagy.
2020. aug. 23. 12:39
 16/31 anonim ***** válasza:
48%

Mit értünk azon hogy átlagos lány?

A legtöbb férfi szemében az átlagos már szépnek számít, miközben az átlagos srácokat valóban nem veszik észre a nők, ha egy férfi azt mondja jó nő, akkor nem azokra a szilikonos, agyonplasztikázott milliós nőkre kell gondolni.

2020. aug. 23. 12:46
 17/31 anonim ***** válasza:
35%
Az emberek elsősorban a feltűnően jól kinéző (illetve bármi egyéb okból feltűnő) embereket veszik észre. Gondolom, ezen nem kell sokat magyarázni, így működik az emberi érzékelés. Ha nem tetszik, irigykedés helyett végy egy adag bátorságot és önbizalmat, és legyél te is feltűnőbb.
2020. aug. 23. 13:13
 18/31 anonim ***** válasza:
0%
Mellesleg neked milyen a megjelenésed, kérdező? Mert ha te vagy aznap a nyolcezredik "C&A Basic" öltözékű ember, akkor persze, hogy nem foglak észrevenni.
2020. aug. 23. 13:16
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy a magukat itt átlagosnak hívó lányok valszeg csúnyácskák, aki.meg tényleg átlagos, azt nagyon is észreveszik.
2020. aug. 23. 14:09
 20/31 anonim ***** válasza:
Senki bizony.
2020. aug. 23. 17:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!