Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az átlagos lányokat senki se veszi észre?
Gondolok olyanokra, akik nincsenek full sminkben sosem, hanem alkalom adtán egy kis szempillaspirál. Nem öltözködnek kirívóan.
Sokszor úgy tűnik, hogy minden férfi csak az tökéletes lányokra bukik, akkor is ha egyáltalán nem egy szinten vannak, a nem tömeggyártott lányokat, meg észre se veszik...
22 vagyok
15-18 éves koromban mégis sokkal jobban “kapós” voltam, mint most. Akkor nem várt el mindenki magának instasztárt vagy nagyon extrém kinézetet. Úgy öltözködtem kb mint most, annyi volt a különbség, hogy akkor még csak gimis voltam, most meg egyetemista. Talán akkor még jobban hittem abban, hogy hozzám hasonló férfiak jobban közelednek. (Akkor ezt nem is bizonyította jobban, hogy kb mindenhol kaptam valami bókot, mosolyt, bármit.)
Vicces hogy privátban is mindenki azzal jön, hogy mekkora a mellem, fenekem és utána meg minden kérdésnél a “férfiak” írják, hogy mindegy mekkora. Ismeretlenül mégis ez az első kérdés..
Mit értünk azon hogy átlagos lány?
A legtöbb férfi szemében az átlagos már szépnek számít, miközben az átlagos srácokat valóban nem veszik észre a nők, ha egy férfi azt mondja jó nő, akkor nem azokra a szilikonos, agyonplasztikázott milliós nőkre kell gondolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!