Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az átlagos lányokat senki se...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az átlagos lányokat senki se veszi észre?

Figyelt kérdés

Gondolok olyanokra, akik nincsenek full sminkben sosem, hanem alkalom adtán egy kis szempillaspirál. Nem öltözködnek kirívóan.

Sokszor úgy tűnik, hogy minden férfi csak az tökéletes lányokra bukik, akkor is ha egyáltalán nem egy szinten vannak, a nem tömeggyártott lányokat, meg észre se veszik...

2020. aug. 23. 11:55
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Kérdező kicsit túlértékeled az instát nem? Azt írod a 25-40 korosztályban nem vesznek észre. A férfiak úgy átlag 30 felett pont lesz.. ják az istát, tiktokot, yt influenszereket, mert az a mai fiatalok betegsége.
2020. aug. 23. 17:17
 22/31 A kérdező kommentje:

Velem egykorú fiúkat általában az hajtja hogy van a barátnőjüknek egy 20ezres követői tábora, ami engem nem zavar, csak én bőven kihagyom ezt a socail media dolgot. Szerintem felesleges mutogatni azt hogy mennyi mindenem van. Aki ismer az úgyis tudja, másnak meg nem mindegy? És ugyanúgy sok lánytól hallom hogy legalább 5000 követője legyen a barátjának, amit én szintén letojok.

Csak elmondtam, hogy engem nagyon nem ez érdekel, míg a korosztályomat ez vonza. (És rengeteg 35-40 éves férfi nyomul instán is, az egy másik dolog hogy nálam ugyanúgy nem lesz nyerő)

2020. aug. 23. 18:06
 23/31 anonim ***** válasza:

22

Nagy baj van ha mindenki erre hajt, akinek meg nincs ilyen szarja, az nem is létezik szerintük vagy mi?

2020. aug. 23. 18:16
 24/31 A kérdező kommentje:

Nem tudom, mivel nem ilyen körökben mozgok. Azt se tudom ők hogyan képesek meglenni egymás mellett.

Nekem sokkal fontosabb, hogy valakivel eltudjak beszélgetni, mintsem hogy ki tudjam rakni hogy épp milyen kocsival megyek :D

2020. aug. 23. 18:37
 25/31 anonim ***** válasza:
14%

Azért ha nem haragszik meg a világ nem kötöm fel magam azért, mert nem használom az instát, meg a többi ganéhalmazt.

Egyébként meg észre szoktam venni az átlagos nőket is, ha már így nevezed magad. A probléma általában nem a nők külsejével van, hanem azzal, ami a fejükben van...

2020. aug. 24. 14:03
 26/31 anonim ***** válasza:
69%

Engem pont hogy a full sminkben lévő, viharjelző feltűnően öltözött lányok nem érdekelnek, sőt nem is hogy nem preferálom hanem nem is szeretem úgy összességében de ha ezt mondom is egy lánynak nem érdekli mert szerinte így "jobban néz ki" én meg ez a... eee. De manapság már nem is nagyon látok lányokat smink nélkül sajna

20/F

2020. aug. 24. 21:21
 27/31 anonim ***** válasza:
82%

Nem tudom hogy te milyen körökben mozogsz de én még nem hallottam a korosztályomból hogy valaki instakövető számhoz kötné hogy kivel jön össze. Egy ilyet helyből nézné mindenki fogyatékosnak.

Az hogy téged (mint átlagos lányt) "nem vesznek észre" pedig nem látom azt hogy ez kizárólag a világ hibája. Már bocs de ahogy elolvastam azokat amiket írtál egy kicsit ellenszenvesnek tűnsz elsőre.

2020. aug. 25. 09:55
 28/31 anonim ***** válasza:
En pont ilyen egyszeru nagyszerű holgyet keresek . 🙂
2023. dec. 28. 17:17
 29/31 anonim ***** válasza:
Igen csak minden kérdést meg lehet fordítani. Az átlagos lányok elzárkóznak e? Ez után érdemi kérdés.
jan. 11. 22:40
 30/31 anonim ***** válasza:
Én minden lányt megnézek! Aki tetszik azt többször is!
jan. 12. 08:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!