Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csufi arcú, de csinos, vékony lányokat szerintetek már könnyen fel lehet szedni átlagos pasasként?
Ne mondd azt hogy "pofájú".
A csajoknak arca van.
Nekem ez a fétisem. A csúnya, de csinos lányok tetszenek nagyon:)
Ha szeplős is, az még jobb:)
Mit takar az, hogy "csufi" arcú??
Annyira szánalmasak az ilyen kérdések..
Meg ez függ sok mindentől, most ha topmodell, de ki van rphadva a szája, nem hiszem, hogy kell valakinek.
Meg, hogy lehet "csufi" arca, ez mit jelent? Azt hittem, az összkép, oxpan kisugárzás, haj, ápoltság, magasság, személyiség is számít... Meg az is számít, hogy hol laksz, egy isten háta mögöttu daluban nehéz párt találni, vagy be kell érni, ami van...
Annyira szánalmasak az ilyen kérdések! Ahogy az "átalgos" pasas is! Ez mit jelent?
Inkább magadon dolgozz, ne itt sajnáltasd magad! Ha meg csufi arcúnak szólítanál, repülnél!
Alapból amit "csufinak" tartasz, ahhoz nem vonzódsz... Lyuknak meg mindegy, csak legyen?
Budapest méretű településen, van sok lány..
Szerintem inkább magaddal van baj, nem a "csufi" lányokkal...
Nem az egész ország lakik Pesten, csajk az ötöde.
Nincs bajom magammal. Azért írtam átlagosat, mert vannak tőlem sokkal jobb pasik is és sokkal rosszabbak is.
Szerintem neked van magaddal bajod, ha ezen kiakadsz.
Nincs bajom, édes... De átlagos, az mi? Ez semmi konkrétum... Ahogy nem isnazon, múlik, hogyan nézel ki, mimden... Meg lehet valaki egy kövérebb nőhöz "vonzódik", talál szépnek, nem "csufinak". Ami neked csufi, másnak szép. Kettő, meg vannak nagyon szép vörös, szeplős lányok is, nem "csufi".
Ahogy csúnya bevallani, de az sem mindegy, hogy az átlagos egy menő ügyvéd, vagy közmunkás... De számít az is, hogy ápolt, vicces stb.
2 millió ember, agglomerációval még több. Még egy 500 fős faluban... Ahol fele öreg, régen beérték, ami van...
Ez egy önsajnáltató, általánosító szöveg...
Nem vettem magamra, cukimuki, de már maga a csufi szó is buzurnyákos....
Akkor keress olyat, aki nem "csufi" neked! Ja 120 kilósan, pattanásos csúnyaként esélytelen? Mert "átlagos" vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!