Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet úgy átlagos, csinos barátnőm hogy nagyon érzékenyen működök?
Nem jo az irányzékod barátom!
Neked nem azon kell,hogy járjon az eszed,hogy ki fogad így el!Mert hosszútávon nyilván senki.Egyetlen nő se fog ilyenbe beletörődni.Azaz kb annyian,mint ahány férfi abba,hogy szex nélkül szeretne élni vele az élettársa.
Hanem azon dolgozz,hogy miként oldod meg a problémádat!
Én aranyosnak találnám :D Amúgy is jobban szeretem a kézzel és szájjal való izgatást oda-vissza, mint magát a behatolást. (Nem nagyon van hüvelyi orgazmusom, szóval a behatolásban maximum azt élvezem hogy a lelkünk is egyesül ha bennem van. Le lehet pontozni, nálam ez a helyzet.)
Biztos vagyok benne hogy találsz olyan nőt akinek magasabb a szexuális kultúrája és tisztában van vele hogy a szex egy gyűjtőfogalom, nem kizárólag a reszelést jelenti. Rengeteg módon lehet egymásnak örömöt okozni, és az időtartam sem mérvadó amennyiben mindkét fél eléri a csúcsot és elégedett az orgazmussal amit kapott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!