Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehet úgy átlagos, csinos...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet úgy átlagos, csinos barátnőm hogy nagyon érzékenyen működök?

Figyelt kérdés
Általában ha egy nő megfogja a nemi szervemet máris eldurranok, valamikor tovább bírom és létrejön az aktus de akkor is egy perc alatt azonnal eldurranok és az már nagyon jó eredmény. 35 éves férfi vagyok és sokszor szerintem emiatt ment tőnkre kapcsolatom, létezik olyan nem aszexuális nő, aki ezt elfogadja és nem az aktus a lényeg neki, ugyanis én adok neki teljesen ahogy tudok, önzetlenül
2020. febr. 9. 11:43
 1/10 anonim ***** válasza:
50%
Én biztos szakítanék!
2020. febr. 9. 11:47
 2/10 anonim ***** válasza:
38%

Töketlen lúzer vagy..

26N

2020. febr. 9. 11:50
 3/10 anonim ***** válasza:
69%
A csajok megmondták a frankót, töketlen lúzer vagy !!!
2020. febr. 9. 12:03
 4/10 anonim ***** válasza:
67%

Nem jo az irányzékod barátom!

Neked nem azon kell,hogy járjon az eszed,hogy ki fogad így el!Mert hosszútávon nyilván senki.Egyetlen nő se fog ilyenbe beletörődni.Azaz kb annyian,mint ahány férfi abba,hogy szex nélkül szeretne élni vele az élettársa.

Hanem azon dolgozz,hogy miként oldod meg a problémádat!

2020. febr. 9. 12:03
 5/10 anonim ***** válasza:
50%
Felejtsd el.
2020. febr. 9. 12:11
 6/10 anonim ***** válasza:
93%
Tanuld ki a tantra masszázs és ejakuáció kontroll technikáit. Előbbivel kielégíted a nőt még mielőtt aktus lenne, utóbbival kihúzod az aktust több percesre.
2020. febr. 9. 12:16
 7/10 anonim ***** válasza:
6%

Én aranyosnak találnám :D Amúgy is jobban szeretem a kézzel és szájjal való izgatást oda-vissza, mint magát a behatolást. (Nem nagyon van hüvelyi orgazmusom, szóval a behatolásban maximum azt élvezem hogy a lelkünk is egyesül ha bennem van. Le lehet pontozni, nálam ez a helyzet.)

Biztos vagyok benne hogy találsz olyan nőt akinek magasabb a szexuális kultúrája és tisztában van vele hogy a szex egy gyűjtőfogalom, nem kizárólag a reszelést jelenti. Rengeteg módon lehet egymásnak örömöt okozni, és az időtartam sem mérvadó amennyiben mindkét fél eléri a csúcsot és elégedett az orgazmussal amit kapott.

2020. febr. 9. 13:16
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen hetes valóban én is így gondolom szerintem az akinek a reszelés a fontos annak baromi alacsony a szexuális kultúrája és nem egymást keressük... én is találkoztam olyannal mint te vagy Szóval azért léteznek még gyöngyszemek
2020. febr. 9. 13:18
 9/10 Kancácska ***** válasza:
91%
Én is a hetessel értek egyet, nekem is volt ilyen kapcsolatom és működött. Ehhez komolyan magas szexkultúra és intelligencia szükséges. 29N
2020. febr. 9. 13:36
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Alapvetoen korai magomles a problema, amire a Google keres oven olyan hasznalhato cikkeket talalsz, amikben szakember mondja meg, mit lehet kezdeni ezzel.
2020. febr. 9. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!