Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vékonyságban mi vonzó van?
Félreértések elkerülése végett, nem egy irigykedő dagi vagyok, hanem egy olyan lány, aki kb. 25 éves koráig csak 44-45 kg volt, azóta sikerült 50 kg-ra felmennie.
Férfiak, mi vonzó van egy nagyon vékony testben? Én mikor olyan nagyon vékony voltam, sose éreztem vonzónak magam, nem volt egy markolnivaló fenekem, se cicim, kiállt a medencecsontom, egyszerűen nem tudtam elképzelni, mi izgató van ebben bárkinek is. Azóta végre lett fenekem, combom és így sokkal vonzóbbnak is érzem magam. De szerintem vannak pasik, akiknek vékonyabban jobban bejöttem (meg persze olyanok is, akiknek így, sőt úgy tapasztalom, hogy most szexibbnek látnak).
De mégis érdekel, hogy akik a nagyon vékonyakra buknak, azoknak nem hiányzik az az érzés, hogy legyen mit megmarkolni? :D Most nem arra gondolok, hogy dagi legyen a partner, de legalább egy egészségesen vékony/átlagos tartományba essen. Én valamiért mindig is a popsis-cicis nőket tartottam vonzónak, nem vagyok biszex, de ha választani kéne, inkább lennék olyan, mint full vézna. Most nem kritizálás a cél, csak tényleg érdekel, hogy mitől találja ezt valaki izgatónak.
Kicsit másik oldalról közelíteni meg a dolgot de engem a vékony nők azért vonzanak mert a teltek taszítanak. Anyám jut eszembe a telt és a kövér nőkről mert anyám is az ...
És nem vonz anyám.
Természetesen nagyon jó a vékonka lányokat hajtogatni az ágyba, szó se róla. De hosszabb távon már nekem hiányzik a csöcs meg a segg. (Sajnálom).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!