Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vékonyságban mi vonzó van?
Félreértések elkerülése végett, nem egy irigykedő dagi vagyok, hanem egy olyan lány, aki kb. 25 éves koráig csak 44-45 kg volt, azóta sikerült 50 kg-ra felmennie.
Férfiak, mi vonzó van egy nagyon vékony testben? Én mikor olyan nagyon vékony voltam, sose éreztem vonzónak magam, nem volt egy markolnivaló fenekem, se cicim, kiállt a medencecsontom, egyszerűen nem tudtam elképzelni, mi izgató van ebben bárkinek is. Azóta végre lett fenekem, combom és így sokkal vonzóbbnak is érzem magam. De szerintem vannak pasik, akiknek vékonyabban jobban bejöttem (meg persze olyanok is, akiknek így, sőt úgy tapasztalom, hogy most szexibbnek látnak).
De mégis érdekel, hogy akik a nagyon vékonyakra buknak, azoknak nem hiányzik az az érzés, hogy legyen mit megmarkolni? :D Most nem arra gondolok, hogy dagi legyen a partner, de legalább egy egészségesen vékony/átlagos tartományba essen. Én valamiért mindig is a popsis-cicis nőket tartottam vonzónak, nem vagyok biszex, de ha választani kéne, inkább lennék olyan, mint full vézna. Most nem kritizálás a cél, csak tényleg érdekel, hogy mitől találja ezt valaki izgatónak.
Szeretik a törékeny alkatot be indul bennük a védelmező. Ösztön
Egy asszonyos testű. Nőt nem kell megvédeni mert az odabsz akkora sallert h le repül a feje
N29
Nekem az tetszik benne nagyon, hogy én testesebb vagyok és egy vékony, törékeny nőt úgymond a szárnyaim alá tudok venni. Gyengédnek kell lennem vele, vigyáznom kell rá minden értelemben.
Én ilyen kis védelmező típus vagyok :)
31F
2-es ezen nagyon nevetek🤣
3-as oké ez érthető, bár én vékony pici nőként sem szeretem, ha finomkodnak velem szex közben, nyugodtan lehet durvulni😀Bár gondolom annyira nem durvul velem senki, mint egy 80 kg-s nővel, ebben lehet valami.
Nekem most ezekhez hasonló alkatom van, mivel edzés mellett híztam, így a combom izmosodott és a fenekem lett kerekebb. Nekem ez az ideális női alkat. Vékony, de formás. Régebben nagyon ropi lábaim voltak és laposabb fenekem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!