Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vékonyságban mi vonzó van?
Félreértések elkerülése végett, nem egy irigykedő dagi vagyok, hanem egy olyan lány, aki kb. 25 éves koráig csak 44-45 kg volt, azóta sikerült 50 kg-ra felmennie.
Férfiak, mi vonzó van egy nagyon vékony testben? Én mikor olyan nagyon vékony voltam, sose éreztem vonzónak magam, nem volt egy markolnivaló fenekem, se cicim, kiállt a medencecsontom, egyszerűen nem tudtam elképzelni, mi izgató van ebben bárkinek is. Azóta végre lett fenekem, combom és így sokkal vonzóbbnak is érzem magam. De szerintem vannak pasik, akiknek vékonyabban jobban bejöttem (meg persze olyanok is, akiknek így, sőt úgy tapasztalom, hogy most szexibbnek látnak).
De mégis érdekel, hogy akik a nagyon vékonyakra buknak, azoknak nem hiányzik az az érzés, hogy legyen mit megmarkolni? :D Most nem arra gondolok, hogy dagi legyen a partner, de legalább egy egészségesen vékony/átlagos tartományba essen. Én valamiért mindig is a popsis-cicis nőket tartottam vonzónak, nem vagyok biszex, de ha választani kéne, inkább lennék olyan, mint full vézna. Most nem kritizálás a cél, csak tényleg érdekel, hogy mitől találja ezt valaki izgatónak.
Minden embernek más jön be, pont ez a legszebb az egészben.
Nem tudom megmagyarázni, hogy miért a vékony női test tetszik. Már kamaszkorom óta így vagyok vele, a barátaim mindig is furán néztek rám, nőkön sosem vesztünk össze :)
Volt vastagabb és vékonyabb barátnőm is. De valahogy az eddigi legkívánatosabb számomra egy kb. 45 kg-os nő volt, pici cicikkel és vékonyka hosszú lábakkal. Ugyanúgy meg lehetett markolni mint egy vastagabb nőt :) 39/f
Nekem pl. nem tetszik az ennyire izmos fenék, mert már túl nagy, és nem nőies számomra. Szerintem egyszerűen csak szép, nőies a vékonyság. Egészségesnek néz ki, ha rajtam van nem nyom össze, könnyen fel is tudom emelni, a kis mellek nem fognak megereszkedni 20 év múlva se, meg úgy alapból egy vékony lányból nem nézem ki, hogy el fog majd hízni.
Nem értem mire mondjátok, hogy nincs mit fogni egy vékony lányon. Nekik is van testük, mellük, fenekük, ugyanúgy meg lehet fogni, markolni, simogatni. Ráadásul egy kis mell, kis fenék szépen bele is fér a tenyerembe. Nincsen nagy tenyerem, kb ilyen átlag női kéz méretű kezem van pasiként :D
Itt van pár képet összeszedtem vékony lányokról, szerintem így talán megérted, hogy ez is lehet szép valakinek (pl. nekem):
Kerdezo, 5 kgot hiztal, de mar azt allitod, van feneked, melled es kerek, noies lettel ?
Aha. Meselj meg.
Ujabb provokativ kitalalt kerdes, jelentve.
Barátnőm az ünnepekre hangolódva már átlépte a 100 kg-ot, így lehet nem olyan releváns a válaszom, de férfi szemmel tudok válaszolni:
A vékony, törékeny, csinos test nőiesebbnek hat sok férfi számára. Ahogy írták előttem is, sok férfiben van ez a védelmező ösztön, hogy a vékony, törékeny barátnőjét megvédje. Szexben is egy vékony nő elvileg jobban bírja, hajlékonyabb, könnyebben lehet ide-oda pakolgatni, könnyen mennek a pózváltások, akár emelgetni is lehet, pl lovaglópózban. Utóbbi dolgok nekem is hiányoznak egy kicsit a barátnőmmel. Ennek ellenére sokkal jobban szeretem én is, ha van mit fogni, szó szerint.
A sovány az picit betegségre utal, persze nem feltétlen...
A vékony szép és vonzza a szemet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!