Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi lassan egy éve nem alszik nálam SOHA,esténként nem látogat meg,akkor ez azért van mert van valakije?
Nem vagyunk együtt.ez inkább csak egy laza kapcsolat de mindig azt mondja hogy nincs senki más az életében.
Tavaly januárban aludt itt utoljára mert akkor még " randizás" címszó alatt futott ez az egész.
Már akkoriban sokszor lelépett pár óra után indokolatlanul, vagyis azzal az indokkal hogy sokáig volt egyedül és nem tud velem lenni ( vagy bárki mással ) 30-35 óránál többet .
Akkoriban azért esténként is meglátogatott, azóta csak délelőtt találkozunk ha épp egyikünk sem dolgozik es most is éppen arra akar rávenni hogy reggel 6kor találkozzunk.
Tőlem kb 40 percre lakik.
Ma este azzal az indokkal nem jött át hogy túl fáradt. Az üzenetekre is csak 10 percenként válaszol.
Tehát szerintem van valaki más a képben es csak akkor jön hozzám amikor a nő épp dolgozik ,vagy épp nincs otthon. Mondjuk tegyük fel hogy ma este ott van a nő ,és lehet hogy ott is alszik. De akkor milyen indokkal lép le otthonról reggel 5kor hogy 6ra nálam legyen ?
Vagy ott van a nő és szex után elmegy haza ?!
Vagy csak túlkombinalom?
Tudom hol lakik de annyira nem fogom megalázni magam hogy elkezdjek nyomozni.
Ti mit gondoltok?
Azt én is tudom hogy semmi komolyat nem akar tőlem,erről ő is mindig őszintén beszél.
Ma reggel mindent megbeszéltünk és elhiszem neki hogy nincs senkije, egyszerűen csak nem akar nálam aludni .
Azt mondta jövő héten bármelyik este átjön ha akarom ,ha attól megnyugszok, de ez semmit nem változtat a kapcsolatunkon.
Nem is szeretném magamat áldozatnak beállítani vagy úgy mintha kihasznalna, mert nekem is jó a szex vele.
Nem tudom mi lesz , de megpróbálok viselkedni az elkövetkezendő időben és talán par hónapon belül változik a hozzá állása
Ez egy nagyon hosszú sztori,sok bűnöm volt ,nehéz lenne felsorolni úgyhogy nem csodálom egyáltalán ha nem akar velem lenni.
32, igen ez igaz.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szere..
Például ez is én vagyok.
Igazából csodálom hogy még egyáltalán beszél velem.
Két hete is a rendőrségen voltunk.
Egymást jelentgetjük zaklatasert,fenyegetesert, utána mégis együtt vagyunk .
Már én is unom az egészet , de mivel amugy sem lesz itthon 3 hónapig ( Angliában lesz munka miatt ) lesz elég időm hogy találjak valaki mást .
De ha márciusig nem lesz senkim és esetleg ő is másképp gondolkodik rólunk,akkor szívesen adnék egy esélyt még a dolognak.
Ma is azt mondta hogy ha normálisan viselkedek akkor minden rendben lesz
Fenyegetés zaklatás?
Nem vagytok egyszerűek. 🤔🤔
Hány évesek vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!