Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha egy férfi lassan egy éve...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi lassan egy éve nem alszik nálam SOHA,esténként nem látogat meg,akkor ez azért van mert van valakije?

Figyelt kérdés

Nem vagyunk együtt.ez inkább csak egy laza kapcsolat de mindig azt mondja hogy nincs senki más az életében.

Tavaly januárban aludt itt utoljára mert akkor még " randizás" címszó alatt futott ez az egész.

Már akkoriban sokszor lelépett pár óra után indokolatlanul, vagyis azzal az indokkal hogy sokáig volt egyedül és nem tud velem lenni ( vagy bárki mással ) 30-35 óránál többet .

Akkoriban azért esténként is meglátogatott, azóta csak délelőtt találkozunk ha épp egyikünk sem dolgozik es most is éppen arra akar rávenni hogy reggel 6kor találkozzunk.

Tőlem kb 40 percre lakik.

Ma este azzal az indokkal nem jött át hogy túl fáradt. Az üzenetekre is csak 10 percenként válaszol.

Tehát szerintem van valaki más a képben es csak akkor jön hozzám amikor a nő épp dolgozik ,vagy épp nincs otthon. Mondjuk tegyük fel hogy ma este ott van a nő ,és lehet hogy ott is alszik. De akkor milyen indokkal lép le otthonról reggel 5kor hogy 6ra nálam legyen ?

Vagy ott van a nő és szex után elmegy haza ?!

Vagy csak túlkombinalom?

Tudom hol lakik de annyira nem fogom megalázni magam hogy elkezdjek nyomozni.

Ti mit gondoltok?

2023. dec. 23. 20:16
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
67%
Vagy irritalis belszindromaja van, es siet haza fingani, fosni, passz.
2023. dec. 23. 21:46
 12/41 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván van még valaki aki ott alszik nála.

Te vagy a második vagy harmadik neki.

Te nem próbáltál ottaludni? Azt sem szeretné? Ha nem akkor több mint gyanus. :-(

2023. dec. 23. 21:56
 13/41 A kérdező kommentje:

Próbáltam ott aludni de nem akarja .

Mondjuk közöttünk nagyon csúnya dolgok történtek a múltban úgyhogy nem csodálom hogy nem bízik meg bennem annyira hogy beengedjen az otthonába.

2023. dec. 23. 22:04
 14/41 A kérdező kommentje:
Emellett egyszer találtam egy hosszú női hajszalat a felsojen miközben mellettem feküdt. És nem az én hajam volt .....
2023. dec. 23. 22:09
 15/41 anonim ***** válasza:
100%

"nem bízik meg bennem annyira hogy beengedjen az otthonába."

Megloptad vagy mi?

2023. dec. 23. 22:11
 16/41 A kérdező kommentje:
Nem. Csak többször életveszélyesen mrgfenyegttük egymast
2023. dec. 23. 22:13
 17/41 anonim ***** válasza:
100%

Ajaj! Normálisak vagytok amúgy?

Mire fel? Vagy mikor? Hogy?

2023. dec. 23. 22:15
 18/41 A kérdező kommentje:
Veszekedések során ....
2023. dec. 23. 22:15
 19/41 anonim ***** válasza:
100%

Hagyd a picsába! Keress mást. Nem normális dolgok ezek.

Arról meg nem beszélve hogy ha akarnád kinyírnád szex közben is.

(elemi ösztön film) :-)

Ez csak hülye indok ugye te is tudod?

Nála nem is szoktatok találkozni?

2023. dec. 23. 22:18
 20/41 A kérdező kommentje:
A legelején át akart hívni de akkor nem mentem. Utána történtek azok a bizonyos dolgok,azóta soha többé nem hívott.
2023. dec. 23. 22:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!