Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi lassan egy éve nem alszik nálam SOHA,esténként nem látogat meg,akkor ez azért van mert van valakije?
Nem vagyunk együtt.ez inkább csak egy laza kapcsolat de mindig azt mondja hogy nincs senki más az életében.
Tavaly januárban aludt itt utoljára mert akkor még " randizás" címszó alatt futott ez az egész.
Már akkoriban sokszor lelépett pár óra után indokolatlanul, vagyis azzal az indokkal hogy sokáig volt egyedül és nem tud velem lenni ( vagy bárki mással ) 30-35 óránál többet .
Akkoriban azért esténként is meglátogatott, azóta csak délelőtt találkozunk ha épp egyikünk sem dolgozik es most is éppen arra akar rávenni hogy reggel 6kor találkozzunk.
Tőlem kb 40 percre lakik.
Ma este azzal az indokkal nem jött át hogy túl fáradt. Az üzenetekre is csak 10 percenként válaszol.
Tehát szerintem van valaki más a képben es csak akkor jön hozzám amikor a nő épp dolgozik ,vagy épp nincs otthon. Mondjuk tegyük fel hogy ma este ott van a nő ,és lehet hogy ott is alszik. De akkor milyen indokkal lép le otthonról reggel 5kor hogy 6ra nálam legyen ?
Vagy ott van a nő és szex után elmegy haza ?!
Vagy csak túlkombinalom?
Tudom hol lakik de annyira nem fogom megalázni magam hogy elkezdjek nyomozni.
Ti mit gondoltok?
De nem aludni.
Mond hogy szexeljetek ott.
Utána mész haza.
Mit mond vajon rá?
Ha belemegy ott szerintem keresés nélkül is találsz sok hajszálat. :-(
De hogy tudnám kideríteni?
Ha esetleg valaki Linz környékén lakik és segíteni szeretne ezt valahogy kinyomozni,az nyugodtan írjon rám.
Nem te vagy a kollegás szexes akinek jön a párja 4 napra? :-)
Most olvastam itt pár kérdéssel alattad. :-)
A kamerás az jó ötlet.
De amúgy szoktad random felhívni?
Vagy nem szabad? :-)
Letiltotta a hívásod???
Neked ez nem elég jel?
Nagyon sok a jel. Csak az a helyzet hogy a közös női ismerősünkben nagyon megbízók. Ő majdnem mellette lakik, sokszor együtt vannak ( a a nő majdnem 60 éves ) és azt mondta hogy tuti hogy nincs senkije és nem is igazán alkalmas ez a férfi egy kapcsolatra.
Tehát azt hogy egy igazi kapcsolatban van azt kevésbé gondolom hanem valószínűleg mellettem van még pár dugó társa. Ezt valahogy ki fogom deríteni
De ha csak dugótárs én te megkapod a "magadét" akkor nem mindegy?
Vagy te többet szeretnél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!