Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan szituáció, amikor rágejedtél egy szerelőre, vagy bármilyen infrastruktúra kivitelezőre/szolgáltatóra? Esetleg szerelőként, Téged csábítottak el?
Nyilván a felnőttfilmek gyakori kliséihez hasonló a szituáció, ámde mégis a valós életben átélt élményekre vagyok kíváncsi. Nem tűnik irreálisnak, mégha nem is túl gyakori, hogy egy szerelő, aki kiérkezik, udvarias, ki is néz valahogy és még pluszban meg is van az a bizonyos szikra és a rutin melóból, az eredeti várakozásktól eltérően egyszer csak szex is lesz.
Szerelőként vagy szerelőt hívóként, ha volt valakinek ilyen élménye, azt megosztaná?
Nem pont szerelő, de költözésnél segített. Na azóta a férjem. XD
Egyébként nagyon csábítanak a munkásgatyában lévő pasik, baromi izgató.
Az életben kezdeményezni azonban nem mernék. (Mármint ha egyedülálló lennék)
Volt egy nagyon pórnós epizódja az életemnek. Elmentünk az amerikai csajhoz felmérni a munkát. Amikor megbeszéltük a részleteket akkor az ajtóban simizte a blökit,és bár nem velem tárgyalt engem stírőlt.
Elindultunkki, a munkatársam ment elől,én mögötte,aztán mondtam neki,Szia.
Bevágtam az ajtót és meghúztam a csajt.
A munkát végül nem mi csináltuk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!