Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Volt olyan szituáció, amikor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt olyan szituáció, amikor rágejedtél egy szerelőre, vagy bármilyen infrastruktúra kivitelezőre/szolgáltatóra? Esetleg szerelőként, Téged csábítottak el?

Figyelt kérdés

Nyilván a felnőttfilmek gyakori kliséihez hasonló a szituáció, ámde mégis a valós életben átélt élményekre vagyok kíváncsi. Nem tűnik irreálisnak, mégha nem is túl gyakori, hogy egy szerelő, aki kiérkezik, udvarias, ki is néz valahogy és még pluszban meg is van az a bizonyos szikra és a rutin melóból, az eredeti várakozásktól eltérően egyszer csak szex is lesz.

Szerelőként vagy szerelőt hívóként, ha volt valakinek ilyen élménye, azt megosztaná?

2023. dec. 21. 18:00
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
74%
Villanyt szereltem egy nő ismerősömnél, két mennyezeti lámpát kellett felraknom.Tudtam hogy szingli, és azt is, hogy szeret szexelni, de nem azért mentem.Felraktam a lámpákat,utána még dumáltunk egy kicsit, és konkrétan felajánlkozott.
máj. 28. 18:42
 32/37 anonim ***** válasza:
100%

Nem pont szerelő, de költözésnél segített. Na azóta a férjem. XD

Egyébként nagyon csábítanak a munkásgatyában lévő pasik, baromi izgató.

Az életben kezdeményezni azonban nem mernék. (Mármint ha egyedülálló lennék)

máj. 28. 23:26
 33/37 anonim ***** válasza:
100%
Villanyszerelő vagyok. Nővérem akkori főnöke én 21 voltam a csaj pár évvel idősebb talán. Felhívott, hogy mozognak a konektorok az albiba. Felszaladtam, nyilván nem volt semmi baj, de mondta ha már itt vagyok, akkor igyunk 1 kv-t és estére meginvitált. Nyilván este felmentem és dugtunk. Később bevallotta, hogy gerjed a kantáros melós gatyás kombóra.
okt. 6. 07:41
 34/37 anonim ***** válasza:
67%
Nem gerjedek senkire mert semmi esélyem nincs senkinel
okt. 14. 14:40
 35/37 anonim ***** válasza:
0%
" rágejedtél egy szerelőre, vagy bármilyen infrastruktúra kivitelezőre/szolgáltatóra?" A kiskésit! Nagyon rátapintottál. Az infrastruktúra kivitelező/szolgáltató a gyengém Hacsak meghallom, már rezeg a pöcköm! De az ilyen ügyintézöi stilusu szövegelöket nagyon nem birom!
okt. 15. 13:36
 36/37 anonim ***** válasza:
34%

Volt egy nagyon pórnós epizódja az életemnek. Elmentünk az amerikai csajhoz felmérni a munkát. Amikor megbeszéltük a részleteket akkor az ajtóban simizte a blökit,és bár nem velem tárgyalt engem stírőlt.

Elindultunkki, a munkatársam ment elől,én mögötte,aztán mondtam neki,Szia.

Bevágtam az ajtót és meghúztam a csajt.

A munkát végül nem mi csináltuk...

nov. 18. 16:42
 37/37 anonim ***** válasza:
100%
Volt , a villanyszerelő nagyon bejött. Nem történt semmi, ha rám mozdult volna, nem ellenkeztem volna 😇
nov. 25. 11:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!