Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hol lehet kérni infrastruktúra...

Hol lehet kérni infrastruktúra fejlesztést kérni?

Figyelt kérdés

A történet nagy vonalakban annyi, hogy egy külvárosi térségben, amióta a Vodafone átvette az internetszolgáltatást, azóta mindenkinek a t.ke ki van velük, mert folyamatosan szakadozik a kapcsolat mindenkinél és az ügyfélszolgálatuk is elérhetetlen. Ha mégis elérjük, akkor b.nak a fejünkre, kijön a technikus és közli, hogy ő sem tud mit kezdeni vele, mert a Vodának kellene fejlesztenie az infrastuktúrán. Egyébként 500-as csomag a legnagyobb, ami elérhető itt. Viszont ez érdekes, hogy eddig a UPC sem fejlesztett, alattuk mégis tökéletesen ment minden. Na akkor hogyan is van ez?

Szóval a lényeg, hogy van egy külvárosnyi lakos, akik szeretnék ha jönne a Digi vagy a Telekom és helyretenné a dolgokat... Erre való igényt hol lehet bejelenteni ezeknek a szolgáltatóknak és kell hozzá aláírást is gyűjteni vagy az nem nyom semmit a latba?

2021. nov. 15. 17:16
 1/7 A kérdező kommentje:
Az kimaradt, hogy amúgy a Telekom szolgáltat itt, csak azért nem fizet elő rájuk senki, mert 20-as a legnagyobb elérhető netjük ebben a térségben. De ha jól gondolom, akkor az infrastruktúrájuk már ki van építve.
2021. nov. 15. 17:19
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg igényfelmérést kell indíttatni, nyilván nyom a latban, ha látják hogy van rá fizetőképes kereslet.
2021. nov. 15. 17:20
 3/7 A kérdező kommentje:
Hogyan működik az igényfelmérés? A fő kérdésem egyelőre igazából az, hogy kinek kellene küldenem ezzel kapcsolatban az emailt. A honlapokon csak ügyfélszolgálati elérhetőségek vannak, nekem meg gondolom egy (területi?) igazgatósághoz kellene fordulnom az üggyel.
2021. nov. 15. 17:24
 4/7 anonim ***** válasza:
77%
Járd körbe a szomszédságod, ha összegyűjtesz pár száz aláírást akkor talán tárgyalnak veled. Helyetted nem fognak melózni és főleg senki nem fog több tíz millió forintot elkölteni infrastruktúrára egy ember kedvéért.
2021. nov. 15. 17:34
 5/7 A kérdező kommentje:
Én úgy tudom, hogy magam nem végezhetek ilyet, hanem a polgármesterhez kell fordulni engedélyért.
2021. nov. 15. 17:36
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Kérsz egy nyilatkozatot a Telekomtól , aláírásgyűjtésre, aztán jól mondták: Legalább, pár száz aláírás kell, de a Telekom az utóbbi időben nyert pályázatokat + fejlesztett, így szerintem mindenképp keress rá a címedre, a telekom.hu - n
2021. nov. 18. 19:54
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

6-os vagyok. Van egy másik megoldás is:

Beadsz egy 3m-tól felfelé egy pályázatot, ha van pénzed és 1 hónapon belül kiépítik.

2021. nov. 18. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!