Tudtok ajánlani ingyenes felhő infrastruktúra szolgáltatást? (IaaS Cloud)
Azaz virtualizált környezetet, op. rendszert+háttértárt+stb.
Jó lenne, ha Windows virtuális géphez is hozzá lehetne férni, nemcsak Linuxhoz. Jó lenne, ha permanens háttértár is lenne, akármilyen pici is, nem csak ideiglenes, ami elvész egy rendszerindításkor.
Amiről tudok, de csak kipróbálra és korlátozottan ingyenes:
Amazon AWS:
Microsoft Azure:
Ingyenest kipróbálás szintre adnak csak.
Ami csak arra jó, hogy teszteld megéri -e neked az a szolgáltatás.
(Ez a szolgáltatónak veszteség, mivel erőforrásait "pazarlod" csak)
A Windows -t pedig MS -től fogsz max kapni ingyen tesztelésre. (linkelted is)
Minden más helyen licence fizetésért cserébe kérheted.
IaaS Cloud -ról, annyit hogy azt véletlen keverhetted ide, mert az nem ilyen VPS mint amire kérdeztél, hanem inkább annak az infrastruktúrája. (hardverek, szoftverek...)
(Lehet egyszerűbb lenne ha inkább azt írnád le mit szeretnél, mihez kellennek a távoli szerver szolgáltatások...)
Ingyenes VPS-t sehol nem fogsz kapni.
PaaS nem felel meg? Heroku-nak van egy ingyenes csomagja, tesztelésre tökéletes.
van olyanom, tesztre fejlesztés idejére jó mert olcsó.
viszont nagyon megszabják mit üzemeltethetsz róla,
pl. folyamatos CPU terhelésért szólnak,
vagy 2 TB a havi limit, amit nekem többször is sikerült elérnem. (több szolgáltatást is próbáltam üzemeltetni)
Akkor már ott van mHosting.hu -nak a szolgáltatásai.
Első hónap míg beüzemeled, meg teszteled, nettó 100 ft.
Utána a utána 1270. (én a 2540 -et javaslom minimum ha WP vagy hasonló CMS -t is üzemeltetnél róla)
Ja'j és mielőtt elfelejtem, az ilyen VPS -ekről a szerződés szerint nem üzemeltethetsz játék szervert.
Fel tudod rakni, de ha használata közben lebuksz, mert azért ezek erőteljesen képesek lefogni a hardvert.
Akkor a felhasználási feltételek alapján törölheti szó nélkül a szolgáltatást,
vagy van olyan szolgáltató aki kártérítést is követelhet, ami akár több száz ezer is lehet.
Szóval MineCraft, C.S. és hasonló játékokat ne üzemeltess róla.
(arra vannak cél szolgáltatások)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!