Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Volt már olyan hogy megdugtatok egy lányt egyszer és többször nem akartátok soha?
Akkor pasik romboljatok le egy mítoszt: volt egy egyéjszakásom egy pasival (tudtuk, hogy ez az), mondta is hogy többször nem akarja, mert (allìtása szerint) nem olyan típus. Mondjuk én se, mégis belementem akkor 1x.
De aztán utána is elég egyértelmű volt, hogy nem múlt el teljesen az "érdeklődés", sőt mintha még jobban vonzódott volna hozzám. Ez 1000%, utána kis időre rá (nem közvetlen) még egyszer nagyon
szenvedélyesen megcsókolt, és ha csak a testi reakcióra gondolok megtette volna, de mégse.
Szingli.
Akkor ez mi volt?
Volt igen.
Igénytelen volt és ezért nem kerestem többet.
Volt ilyen, szimplán nem volt az esetem, de annyira sokat ittunk aznap este, hogy dugás lett a vége. Nem akartam utána már semmit tőle, mert előttem volt józanul, hogy nem az esetem (nem volt csúnya, vagy kövér, vagy ilyesmi, csak más izgat fel).
Később második alkalom is lett belőle, mert rajtam kívülálló okok miatt úgy alakult egy következő este, hogy ismét ugyanolyan helyzetbe kerültünk és szerintem ő is érezte, hogy annyira nem vagyok oda érte, talán pont ezért vállalt be mindent. Úgy viselkedett és ki is mondta, hogy bármit csinálhatok vele.
Egy dolog, amit nagyon jól csinált, az a szopás volt, ezért egy harmadik alkalommal is találkoztunk, persze csak szopásra nem akart összefutni, de azt mondtam neki, hogy lesz több is, dugni nem akartam vele, gyakorlatilag tehát taknyosra szopattam és beleélveztem a szájába "véletlenül" :)
28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!