Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire zavarja a nőket ha szopás közben egy férfi többször is elfingja magát?
Figyelt kérdés
Valamiért ha izgatnak akkor fingadozok, volt már olyan prosti amelyik elküldött emiatt, hogy nem bírja így csinálni mert nem birja a szagokat2023. dec. 15. 17:31
3/7 anonim válasza:
Abba a pillanatban hagynálak ott.
4/7 anonim válasza:
Többször? Nem,csak 1x.Második alkalom nem lenne,azonnal kidobnám
5/7 A kérdező kommentje:
Általában ha mondjuk 10 perc alatt megyek el akkor ilyen 2-3 alkalommal csak.
De múltkor úgy mentem csajhoz hogy előtte pont bevágtam egy nagy adag töltött káposztát és kicsit felvoltam fújodva hiába nem kellett előtte finganom vagy nem volt görcs vagy ilyen akkor nem mentem volna, de ahogy elkezdte kb. fél percenként jött ki belőlem aztán pár perc után mondta, hogy ő ezt így nem bírja és inkább menjek el , aztán mehettem el álló farokkal
2023. dec. 15. 18:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!