Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gondot okozhat, hogy többször szexelünk a férjemmel +1-2 bevont taggal mint kettesben?
Pár hónapja kicsit ellaposodott a szexuális életünk és rávettük magunkat, hogy behívjunk a hálószobánkba másokat is (nőket férfiakat egyaránt). Ez a helyzet annyira elhatalmasodott, hogy mostmár többet szexelünk mások jelenlétével mint kettesben. Kezd egy kicsit elegem lenni a helyzetből, mivel én rá vagyok.
Mit tegyek?
28/L
"mostmár többet szexelünk mások jelenlétével mint kettesben. "
Kérdésben a válasz. Nyilván gondot okozhat.
Az a baj, hogy az ilyet általában akkor kell meglépni amikor vágytok rá, de egymással rendben vagytok. Ti pont azt tettétek amit nem szabadott volna.. (Feldobni vele a szexuális együttléteteket.) <-- Mármint ilyen mentőöv szerűen.
5-ös: Hát egymással is másokkal is de együtt, egy helyen. Pl ő egy másik csajjal kezd aztán június hozzám aztán én egy másik pasihoz aztán többen egyszerre...
Érzelmi résszel nincs gondunk, szeretjük egymást. Csak egy "sima" szex már nem indít be minket....
9 - "Csak egy "sima" szex már nem indít be minket...."
Ismerős az érzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!