Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan férfiak, akik azért akarjàk megdugni mások nőjét, mert foglalt és fejben az hajtja őket, hogy ösztönösen le akarják győzni a másik férfit?A párjukhoz képest jobban,többször magukévá tenni a nőt?Dominánsabbá válni?Pl a farok mérettel is?
Atyaég! Nem semmi némelyik beírás a kérdés mellé. Remélem ezek csak ide firkált szavak és nem ennyire emberileg hasznavehetetlen a társaság.
Élőben csak egy ilyen embert ismerek és nem az életképes egyedek közé tudnám őt sem sorolni. A gyerekei sem.
Én sosem voltam még más férfi nőjével !
Hogy miért nem ? - azért mert akár ismertem , akár nem a férjeket én tiszteletben tartottam a feleségük iránti érzelmüket,bármilyen is volt feleségükkel a kapcsolatuk !
Miért okoztam volna a férjeknek csalódást , érzelmi fájdalmat , vagy szedtem volna szét családokat , nem volt hozzá jogom és a lelki ismeretem sem engedte volna , hogy megtegyem !
Ha még is megtettem volna ,nem éreztem volna jól magamat a lelki ismeret furdalás miatt !
Én mindig azt kértem a feleségektől , akik szerették volna ha a barátságunknál több lett volna közöttünk , hogy előbb tisztázzák a kapcsolatukat a férjeikkel, ami azt jelentette számomra , ha együtt maradnak , akkor az részemről a nemet jelentette a feleség számára !
Én szerettem , csak is tiszta lapokkal játszani , úgy hogy senkit ne bántsak meg .
47 F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!