Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányként téged izgatna olyan párkapcsolat, ahol amúgy szabad vagy szexuálisan?
Figyelt kérdés
Nem arról van szó, hogy nem szeretném a párom (most amúgy sincs), vagy tárgyként kezelném, de izgalmas, ha látom rajta, hogy másokra is vágyik és élvezi a szexualitását. Kívülről nézve is szexi:D Nem szeretnék erényövben ülve várni amíg ő szexel másokkal, de tetszene, ha mondjuk áthívna valakit akit ő ismert meg és tetszik neki, majd előttem lefeküdnének. :D2023. dec. 20. 16:28
1/16 anonim válasza:
Nem igazán. Így semmi izgalom sincs benne,tehát elmarad a lényeg.
2/16 anonim válasza:
Ilyen párkapcsolatban vagyok. Rengetegen élnek nyitott kapcsolatban és a "stag and vixen" felállás is gyakori.
3/16 A kérdező kommentje:
Aki ilyenben él, hogyan menedzselitek?:D hogyan hozzam fel, ha lesz barátnőm?
2023. dec. 20. 16:36
4/16 Dinnye2 válasza:
Soha. Mármint, ha más nővel lefekszik, akkor benne van a pakliban, hogy őt választja helyettem. Azt meg pláne nem bírnám, ha előttem csinálnák...
5/16 anonim válasza:
Eleve olyan partert kell keresni, aki szintén ugyanilyen kapcsolatot akar. Ez nem egy olyan dolog, amire rá lehet valakit beszélni.
6/16 A kérdező kommentje:
23/F vagyok egyébként, szóval nem pasikhoz szól a kérdés leginkább. :D
2023. dec. 20. 16:42
7/16 anonim válasza:
Ahogy az 5-ös írja. Százból 99 nő nem akar ilyen kapcsolatban élni, szóval eleve ilyet kell keresni. Sok ilyen kérdés van, a kérdező(k) azt hiszik, hogy így könnyebben találnak nőt, ha eleve megengedik nekik ezt, azaz szinte mindegy ki, csak nő legyen. El kell keserítselek, ettől még nem lesz könnyebb.
8/16 anonim válasza:
meglevo baratnobol is kihozhatsz ilyet, foleg ha nemsok pasija volt elotted, es nem elte ki magat. legalabbis nekem/nekunk sikerult igy nyitni
9/16 anonim válasza:
Még barátnőd sincs, de már arról fantáziálsz, hogy hogyan dugasd meg mással. Hát te sem szerelemből fogsz felszedni valakit. Arra azért kíváncsi lennék, hogy az ilyenek (nem első hasonló kérdés) akkor is erre izgulnának, ha beleszeretnének valakibe?
10/16 A kérdező kommentje:
Volt mar ilyen, es errol fantazialtam. :)
2023. dec. 20. 17:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!