Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexuálisan ellaposodott párkapcsolatot fel lehet dobni párcserés szex-el?
Bő 3 éve együtt vagyunk a barátnőmmel. A szex az elején isteni volt, de elkezdett laposodni, ritkulni. Eljutottunk egy olyan szintre, hogy sehogy sem sikerül már feldobni, wellness hétvégékkel sem, új ruhák, stb. Ez pedig eléggé libidógyilkos is, ami tövábbi ördögi kör, mert így még laposabbak az együttlétek. Finoman megtudjuk beszélni ezeket a dolgokat. A helyzet, hogy én nagyon szeretem őt, ő is engem, és nem akarunk szakítani, mert minden más tökéletes.
Mivel férfiből vagyok, nyilván megkívánok más nőket is, egyre gyakrabban sajnos. De félrelépni, megcsalni nem akarom. Viszont szerintem simán összetudnék hozni egy 4es párcserés szexet, és ezáltal tudnék én is más nőt dugni, anélkül, hogy a tudta nélkül megcsaljam, és ezzel nyilván feldobnánk az együttlétet is. Régebben már felvetettük azt a lehetőséget, hogy még egy csajt hívnánk 3as szexre, de elvicceltük a dolgokat, szerintem a féltékenysége nem engedte volna, hogy előtte más nőt dugjak. De ha egy pár csatlakozna hozzánk, akkor ő is részesülhetne a jóból, egy másik férfitől, meg én is dughatnék más csajt. Amit tudok a másik párról, hogy ők is régen együtt vannak, és utalnak rá néha, hogy már nem minden olyan, mint az elején. Szóval nekik is jó lehetne, rátudnám dumálni őket. Szerintetek elsülhet jól ez a dolog, vagy nem?
3 év nem olyan sok idő azért.
Szerintem itt alapvető problémák vannak a kettőtök szexuális életével
Beszélj a pároddal erről teljesen őszintén. És csak akkor vagjatok bele ha mind a ketten ezt szeretnétek.
A legtöbb esetben ha a párok ezzel akarják menteni a kapcsolatukat akkor csak felgyorsítja a végét az egésznek.
Persze elsülhet jól is, de ez csak rajtatok múlik.
Hát, szerintem ez kapufa.
Jó dolog a párcserés szex, de mentőövnek szerintem ez csak olaj a tűzre.
Kezdésnek beszéljétek erről, aztán jöhet egy swinger klub, és ott is csak egymással vagy csak körülnézni, megbeszélni a tapasztalatokat aztán az alapján dönteni hogy mi a következő.
Az a pár akiket rá tudnál venni, náluk a nő tetszik neked illetve a párosnak tetszene az ottani pasi?
6os
Igen, nekem nagyon bejön a csak, és neki se lenne gond szerintem a pasival.
Szerintem az esetetekben NEM! Annak ellenére mondom hogy imádom a többeseket, a swingerek világát - s hidd el pont ezért nagyon sok hasonló indíttatásból érkező párt láttam már. Nem végződtek jól azok a történetek, ahol így vágtak bele.
Párcserés mókába akkor menjetek bele ha mindkettőtöket izgat, vágytok rá - ne azért mert te legálisan akarsz félredugni. Ha utóbbi miatt vágtok bele az csak kinyírja a kapcsolatotokat teljesen. Ha nem működik köztetek jól a szex azon nem fog segíteni sem egy beszálló, sem egy másik pár.
9es
Oké, és mivan, ha mindketten vágynánk rá? De az egyik, vagy egyik fél sem meri kimondani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!