Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexuálisan ellaposodott párkapcsolatot fel lehet dobni párcserés szex-el?
Bő 3 éve együtt vagyunk a barátnőmmel. A szex az elején isteni volt, de elkezdett laposodni, ritkulni. Eljutottunk egy olyan szintre, hogy sehogy sem sikerül már feldobni, wellness hétvégékkel sem, új ruhák, stb. Ez pedig eléggé libidógyilkos is, ami tövábbi ördögi kör, mert így még laposabbak az együttlétek. Finoman megtudjuk beszélni ezeket a dolgokat. A helyzet, hogy én nagyon szeretem őt, ő is engem, és nem akarunk szakítani, mert minden más tökéletes.
Mivel férfiből vagyok, nyilván megkívánok más nőket is, egyre gyakrabban sajnos. De félrelépni, megcsalni nem akarom. Viszont szerintem simán összetudnék hozni egy 4es párcserés szexet, és ezáltal tudnék én is más nőt dugni, anélkül, hogy a tudta nélkül megcsaljam, és ezzel nyilván feldobnánk az együttlétet is. Régebben már felvetettük azt a lehetőséget, hogy még egy csajt hívnánk 3as szexre, de elvicceltük a dolgokat, szerintem a féltékenysége nem engedte volna, hogy előtte más nőt dugjak. De ha egy pár csatlakozna hozzánk, akkor ő is részesülhetne a jóból, egy másik férfitől, meg én is dughatnék más csajt. Amit tudok a másik párról, hogy ők is régen együtt vannak, és utalnak rá néha, hogy már nem minden olyan, mint az elején. Szóval nekik is jó lehetne, rátudnám dumálni őket. Szerintetek elsülhet jól ez a dolog, vagy nem?
"talán ő is, mert lehet ő is vágyik rá" - ez kevés. Csak akkor fog működni ha vágyik rá, beindítja. Ha csak ráerőlteted a saját "kellemest a hasznossal" vágyaid miatt akkor NEM fog működni, csak egy baromi nagy éket ver közétek a dolog.
Elég sok párt láttam már klubokban, privát partikon, ahol úgy vágnak bele hogy csak az egyik fél akarja igazán, a másik csak unszolásra ott sosem sült el jól a történet vége.
5. Ha dughi akarsz más nővel, azért azt tisztázd már hogy felőle miért laposodtak el a dolgok.
Te mit tudsz nyújtani a szexben a nőnek, hogy neki is jó legyen? Kérlek, fejtsd ki.
"Mi lett a vége? Sikerült megoldani a dolgokat vagy minden változatlan?"
Nem lett többes szex, de volt egy olyan időszak a kérdés óta, amikor neki is kicsit helyrejött a libidója, ezáltal volt néhány nagyon jó együttlétünk, ami nagyon feltöltött és kielégített egyben. Ezáltal nem is gondolok már annyit a többesre. Most megint éppen olyan időszakunk van, hogy kevés a szex, de őszintén most még én se kívánom annyira, nagyon leterhelő most a munka. De a párcsere és ilyenek eszembe se jutnak mostanában, oké, megnézem így ebben a melegben a csajokat, de ennyi, semmi más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!