Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert erzem megalazonak a farokszopast? 20L
Nem csinaltam tul sokszor eddig, felek hogy kozben hulyen nezek ki, stb… nem tudom hogy alljak hozza.
Leginkabb csak 69ben csinalom mert nem lat a parom
Nagyon túlgondolod
Imádják a férfiak a szopás látványát
Mindenki kicsit hülyén néz ki szex közben, ezen nem érdemes rágódni.
A legtöbb srác oda-meg-vissza van miközben szopják, és valami végtelenül szexinek gondolja a partnerét közben. Még szándékosan sem lenne egyszerű kibillenteni egy férfit ebből :D
Ha kellően biztonságosnak érzed a légkört a partnereddel, mondd el neki ezt az aggályodat. Magamból kiindulva, én mindenképp segíteni szeretnék a partneremnek abban, hogy a szex mindenféle szorongástól mentes legyen és tényleg jól érezze magát.
Hát azt csak te tudod😅 én pl total nem érzem annak. Azon kívül amikor épp szopod a pasid farkát szerintem neki aztán az az utolsó utáni gondolata hogy esetkeg hülyén nézel ki. Ő csak ezerrel élvezi amit csinálsz. Ne szorongj éld bele magad és jó lesz.
De egyébként tényleg elmondhatod ezt neki és biztos meg fog nyugtatni hogy szó sincs ilyesmiről.
Mert még fiatal vagy, és gőzöd nincs róla, hogy ha jól csinálod, mennyire sokat elérhetsz vele az életed során, legyen szó a tanulmányaidról, a melódról, a párkapcsolatodról, vagy a villanyszámla és a gyereked gyógyszerének kifizetésésről.
És ne feledd! Bő nyál, herék is kapjanak, szemkontaktus, és amit a pasik imádnak: enyhén fuldokolj és könnyezzen a szemed!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!