Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert erzem megalazonak a farokszopast? 20L
Nem csinaltam tul sokszor eddig, felek hogy kozben hulyen nezek ki, stb… nem tudom hogy alljak hozza.
Leginkabb csak 69ben csinalom mert nem lat a parom
12.
Az is gusztustalan, valóban.
Akkor megalázó, ha a farok tulajdonosa egy bunkó.
Ha a párod farka van a szádban, az azért van (jó eséllyel), mert szereted, és örömet akarsz neki okozni.
Csináld ugyanolyan természetesen mint ahogy megpuszilod a fülét, a mellbimbóját, a köldökét, a térdhajlatát vagy a lábujját. Semmi nagy rákészülés nem kell, azon kívül hogy ne legyen kiszáradva a szád, és praktikus ha a hajad is össze van fogva (vagy fogja össze ő a kezével). Nyilván, valamilyen szinten hülyén nézünk ki közben, de egyrészt ő főleg felülről lát, azaz leginkább a hajadat, holmokodat, másrészt, gondolj már bele: a farka van a te szádban. Ez csodálatos érzés neki, és a férfiak egyszerűen gondolkoznak: nekik ez maga a tökély, mindegy, hogy közben tokás a nyakad.
Az én pasim pl épp tegnap mondta, mennyire imádja ha közben nem veszem le a szemüvegemet, mert úgy sokkal szexibb az összhatás. Na erre tuti nem gondoltam volna.
magyarán: az hogy te mit gondolsz, érzel, lehet hogy köszönőviszonyban sincs azzal amit ő. Szóval nyugi, és érezd azt a finom selymes, kemény mégis rugalmas tapintást a szádban, hallgasd a sóhajait és élvezd a hálás simogatását, érintését közben a válladon, fejeden, hajadon.
Én szeretek elé térdelni (akár áll, akár ül) mert az ő irányába (!!!) nekem jól esik ezt az alárendelt szerepet felvenni ilyenkor, ezzel is kimutatva, hogy most az ő kényeztetése következik, csak annyi a dolga hogy adja át magát. Vagy pl zuhanyzás közben elé guggolni, de van hogy hanyatt fektetem és a lábai közé térdelek, ráhajolok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!