Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet kibírni 1-2 évig szex nélkül, a gyerek születése után?
14!
Szintén!
A gyerek születése után könyörögni kellett a férjemnek,hogy legyen már valami! Teljesen elvesztette a libidóját! Én meg kapartam a falat..
Nem olvastam végig a kommenteket de miért lenne 1-2év? Mi alig vártuk hogy leteljen a 6hét, miután a doki mindent rendben talált ugyanúgy folytatódott a szexuális életünk mint előtte, sőt:)
Persze vannak olyan sűrű hetek hogy a háttérbe szorul picit az intimitás, de ez máshol is biztos jelen van, és nem is csak gyerekfüggő
29N
22-es. És ha beszélni próbáltál milyen választ adott rá?
Nekem 3 éves kapcsolatom van, szeret, de nálunk sincs túl sűrűn intimitás, amire azt mondja a megelőző veszekedések miatt van. Nem tudunk róla beszélni, mert ő az a szőnyeg alá söprős fajta, én meg hát járatom a szám. És ahogy írod, kaparhatom a falat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!