Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet kibírni 1-2 évig szex nélkül, a gyerek születése után?
Nektek egész nap csak ezen jár az agyatok?
Méregetni a farkatokat meg hokizni.
Semmi más nincs az életben amiről lehetne beszélgetni?
2. Nem egy nem kettő sztorit lehetett már erről hallani. Megvan a gyerek aztán pár évre elmegy a nő kedve a szextől.
Persze nyilván normális ember nem fogja ráerőltetni, ha nem hát nem. Én viszont eddig is kívántam a legnehezebb napok után is, minimum kiverni, de sokszor a szexet is.
Nem tudom a férfiak milyen világban élnek...
Egyik oldalról nem hiszem, hogy valaki ennyire fasz centrikus legyen, hogy a szerelmével ennyire ne legyen toleráns. Elméletileg a pasit is le kellene fárassza a gyerek.
A másik, hogy egyébként a nők 70%-a simán él szexuális életet gyerek után is. Már nem olyan sűrűn, de mi is ugyan úgy kívánjuk a szexet. Az, hogy 6 hétig nem lehet el kell fogadni.
5. “ Egyik oldalról nem hiszem, hogy valaki ennyire fasz centrikus legyen, hogy a szerelmével ennyire ne legyen toleráns.”
Miért az a tolerancia, hogy vágyok a szexre és inkább magamba fojtom? Miért akkora nagy intolerancia, ha megoldom magamnak, amíg neki nincs kedve?
“Elméletileg a pasit is le kellene fárassza a gyerek.”
Nem! Én nem mentem át terhességen, szülésen, hormonális változásokon, attól hogy több a munka, és nincs a szórakozás, nekem megmarad a libidóm.
“A másik, hogy egyébként a nők 70%-a simán él szexuális életet gyerek után is.”
Tehát mégiscsak van szerinted is ilyen, 10ből 3db. 🤔 Mégis csak igazam lenne?
“Már nem olyan sűrűn, de mi is ugyan úgy kívánjuk a szexet. “
🫣 Mégiscsak igazam van?
2-3 hetenete egy persze jobb mint a semmi, de nem kell csodálkozni, ha ez egy férfinak nem elég.
“Az, hogy 6 hétig nem lehet el kell fogadni.” Ezt nem vitatja senki, nem a 6 hétről van szó, hanem az azt kővető 10-20 évről.
Hát mi a kötelező megvonás után ott folytattuk, ahol a szülés előtt 3 héttel abbahagytuk...
Az első időszakban sokat alszik a baba, jó esetben 🤔
7. Az 5#nek mondasz ellent nem nekem, a nőnek sokkal nehezebb, még akkor is ha egy férfi minden tőle telhetőt megtesz.
Én arra vagyok kiváncsi, hogy a nagy nőkkel való empátiában, azzal miért nem tud empatikus lenni a nő, hogy a férfi megoldja magának?
“ de mivel annak az az ára, hogy egy férfival együtt kelljen élni,”
A nőkkel való együttélésnek az az ára, hogy mindenben hozzátok kell alkalmazkodni, mindent nektek és értetek kell megtenni, más nem is létezhet! Én nem leszek mindig erős, azért hogy a nőnek ne keljen! Akkor inkább egyedül.
“Az, hogy 6 hétig nem lehet el kell fogadni.” Ezt nem vitatja senki, nem a 6 hétről van szó, hanem az azt kővető 10-20 évről."
- Szerintem akkor annak a házasságnak vége. Csak nem merik kimoondani, pedig így van. Mi a kötelező 6 hét után folytattuk tovább, ahol abbahagytuk. Emlékeim szerint, amikor a másodikat csináltuk, sokkaljobban élveztük. Na vannak ilyen nők, mint a 7-es, hogy kipenderíti inkább, azok miatt vannak az ilyen kérdések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!