Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szexeltek a gyerek(ek) születése után? Visszafogjátok magatokat?
Mi hangosabbak vagyunk, ezért ha vendégségbe vagyunk és ott is alszunk, akkor nem szexelünk.
Elég hangosan nyögök, a férjem pedig rá szokott paskolni a fenekemre, és a vége felé azért elég csattogós a szex.
Ha visszafogjuk magunkat, akkor nem élvezetes a szex. 70 nm-es házban lakunk, szerintem a legtávolabbi pontról is hallatszódik szerintem.
Még pocakban van a baba, és születése után egy darabig nem kell attól tartani, hogy meghall minket, de ha nagyobb lesz, attól parázok.
Mivel panelben és kollégiumban is laktunk, így ez nem okoz gondot, mert nem vagyunk hangosak.
Egyébkènt jelenleg még a gyerekek mellett bombát lehet robbantani..
Akkor vagyunk együtt, amikor tuti alszanak.
Nàluk és nàluk is csukom az ajtót aztán kész.
De nálunk nagyon jól hangszigeteltek a szobák, bébiőr is kellett napközben is, hogy halljam őket..
A mi gyerekünk néha nagyon jól alszik, néha arra is ébred, ha recseg a parketta, amikor kimennék a szobából.
Mi csendesen csináljuk.
(előtte se voltunk hangosak.)
Azt tudom mondani nagyon jól csináljátok!!! Attól hogy kicsi érkezett a családba még a házaséletet ne hanyagoljátok, sőt! A kicsi csak még jobban összeköt titeket, dugjatok továbbra is éjjel-nappal mint a nyulak :)
A jó házasság egyik titka (sok minden más mellett) a jó szex! Ha az kikopik közületek akkor már csak lakótársak lesztek, nem egymást szerető pár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!