Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van aki hozzám hasonlóan...

Van aki hozzám hasonlóan visszafogja magát a teszteléstől?

Figyelt kérdés

Nem szabályosak a ciklusaim, általában 30-31 napra jönnek meg, de legutoljára jól becsapott és 43 napra jött meg. Végigteszteltem azt a 13 nap késést, plusz mivel itt mindenkitől halvány pozikat hallok már nemvárt előtt, ezért még korábban is tesztelni kezdtem. Végül nekem is lett halvány pozitívom két napon keresztül, de nem erősödött és megjött. A doki terhességet nem látott. Szóval a múlt hónapból legalább két hetem izgalommal-aggódással tel.

Most elhatároztam, hogy nem tesztelek, csak ha biztos a dolog. Felesleges izgalmaknak nem szeretném kitenni magam. Jó kérdés, hogy mikor lehet biztosra mondani nálam, ezért nem is tudom mikor ugorjak neki... Ma van a 32. ciklusnapom, tehát még simán abban az időszakban vagyok, amikor megjöhet.

Vannak akik hasonló cipőben járnak és próbálják visszafogni magukat a teszteléstől? Hogy sikerül?

2017. máj. 14. 09:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Az itteni kérdések alapján szerintem te vagy az első ilyen. Meg tudom érteni őket is, ha pl hormont kell pótolni, akkor persze nem mindegy, hogy pozitív-e vagy negatív az eredmény, de nagyon sokan tényleg ész nélkül tesztelnek.

A te esetedben meg aztán tényleg nehéz a helyzet, mert nem igazán van mihez viszonyítani és úgy tesztelni. Ha minden nap nem is, de 2-3 naponta lehet tesztelni, hogy van-e valami változás.

Korábban normál esetben semmiképp se érdemes. Esetleg várd ki megint a 43. napot és utána. Addig meg úgyis bármi megtörténhet.

Nem voltál kivizsgáláson, hogy miért ilyen össze-vissza a ciklusod?

2017. máj. 14. 09:43
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia. Nem , nem ő az első ilyen január elején én is irtam ki hasonló kerdést!:-)

Én régen nem vártam ki, volt h 7 dpon teszteltem. Nevetséges voltam.. aztan 13dpon pozi teszt irany orvos utróert, utána 5+6 nal irany doki barnazassal, utro emeles de petezsák 3mm meglatjuk mi lesz. Rá 1 napra elöntott a vér semmit sem lehetett tenni elhalt a baba 8 napig vereztem , szerencsére műtét nem volt szükséges rögtön tovább próbálkozhattunk. Es sikerult is!!! De!! Soha tobbe nem teszteltem ilyen korán még 13.dpon sem :(

Amikor újra sikerült , akkor 3 nap késést vártam meg ( progi emelés nelkul de el sem hagytam ) és velünk maradt hála istennek. :)

2017. máj. 14. 10:07
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok! 6. Napja késik es meg nem teszteltem ! Megvárom a 10. Napot !

Jártam mar en is ugy hogy halvany pozi tesztjeim lettek .... Aztan szépen megjött :(

Inkább várok!

Ha terhes vagyok akkor 4 nap múlva is az leszek :) ha meg meg akar jönni a mensi akkor meg fog ugy is jönni !!

Szurkolok neked kérdező bar tenyleg eléggé össze-vissza a ciklusod , talan erdemes lenne dokival beszélned erről !

Drukkolok hogy összejöjjön Neked is meg nekem is es mindenkinek aki vágyik ra !!

2017. máj. 14. 10:09
 4/11 anonim ***** válasza:

2# vagyok az lemaradt h olyan , mintha az én regi ciklusomat irtad volna le. Nálam az lh teszt mutatott pozit (mert volt pé) de nagyon gyenge , nem tudott megrepedni mert a max ,ami legnagyobb volt 8mmes volt és tudni illik 20-23mmesen repednek meg ugye. Szóval ezert volt h 46 napra jott meg de átlagban 31-34napra. Es emiatt h nem tudott kiszabadulni a pete még cisztáim is voltak. Nekem a closti+ duphaston kombó segített.

Drukkolok!:)

2017. máj. 14. 10:10
 5/11 anonim ***** válasza:

Az első gyerekem nem tervezetten fogant (de örültünk neki és azóta is szeretjük és nem haltunk éhen), én csak azt hittem hoyg késik, mivel nem igazán számítottam terhességre. Mikor gyanús lett a dolog, nem tudtam elmenni tesztet venni, mert dolgoztam folyamatosan, így egy hét eltelt mire tudtam tesztelni. Így viszont délutáni vizeletből is azonnal 2 nagyon erős csíkot teszteltem, tehát nem kellett azon rágódni, hogy most csak én látok rosszul vagy mi van.

Második terhességnél teszteltem a kimaradt nap után 2-3 nappal, csak ő nem középidőben fogant, hanem jóval később, így csak halvány csíkot láttam. Na ott már bizonytalan volt. hoyg akkor tényeg terhes vagyok-e vagy csak én látom a csíkot.

2017. máj. 14. 11:35
 6/11 anonim ***** válasza:

Nekem az a véleményem, nem vagyunk egyformák. Van aki türelmes, ki tudja várni, van aki pedig idegesebb típus, izgulósabb, és ha pénztárcája, ideje engedi, akár többször is tesztel, és sokszor korábban, mint kellene. Egyértelmű, hogy sokszor felesleges köröket futnak, de en élő példa vagyok, hogy 8.dpo napközben, egy hirtelen felindulásból elvégzett teszt, bizony szép látható pozitív lett.

Szerintem mindkettő oldalt meg lehet érteni, mindenkinek szíve joga.

Nálam megmaradt a baba, életem értelme, de én úgy gondolom sajnos az a baba elmehet később is a terhesség alatt, ha valami gond van ne adj Isten, nem attól történik meg, hogy csináltál e tesztet korán, vagy sem. Persze ilyenkor jobb nem tudni róla, bár ezzel kapcsolatban is megoszlik a vélemény.

Drukkolok kérdező, mi most tervezzük a kistesót, és még most is a türelmetlenebb csapatba tartozom 🙂

2017. máj. 14. 12:22
 7/11 A kérdező kommentje:

Jajj félre ne értsetek, én is a rettenet türelmetlen csoportba tartozom!!! :D Csak ezt a hónapot megpróbálom nyugisabban kezelni, már ha menne... A 32. héten veszítettem el a babámat, úgyhogy elhihetitek, hogy baromi nehezen megy a türelem..

A doki azt mondta, hogy amíg nincsenek túl nagy kilengések, addig nem kell vizsgálatoknak aláesni. Nem óramű pontosságú, de azért mindig 29-32 nap között volt. Most lett először ilyen kiesés. Szerintem nem középidőben fogant baba volt (ahogy az első terhesség is), és nagyon korán elment. Bár a doki a vérzéskor nem látott terhességre utaló jelet... ki érti ezt...

2017. máj. 14. 13:19
 8/11 anonim ***** válasza:
en pont ilyen vagyok nagyon szeretnenk babat mar egy eve es rendszeres, pontos a ciklusom. amikor eszre vettem hogy egy napot kesik mar rohantam is a tesztert :'D a parom hulyenek nezett de jo volt a megerzesem. 7 hetes vagyok :)
2017. máj. 15. 08:30
 9/11 anonim ***** válasza:
Én csodás negatívat teszteltem aznap mikor meg kellett volna jönnie, egy hét múlva próbálkoztam újra mivel addigra sem jött meg, akkorra lett halvány pozitív. Meg is fogadtam, hogy legközelebb nem fogok csak bő egy hét késés után teszt után nyúlni.
2017. máj. 15. 09:02
 10/11 A kérdező kommentje:
Lányok, megjött... legalább nem stresszelten rá a tesztelésre. De azért csalódott vagyok picit :(
2017. máj. 17. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!