Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van aki hozzám hasonlóan...

Van aki hozzám hasonlóan visszafogja magát a teszteléstől?

Figyelt kérdés

Nem szabályosak a ciklusaim, általában 30-31 napra jönnek meg, de legutoljára jól becsapott és 43 napra jött meg. Végigteszteltem azt a 13 nap késést, plusz mivel itt mindenkitől halvány pozikat hallok már nemvárt előtt, ezért még korábban is tesztelni kezdtem. Végül nekem is lett halvány pozitívom két napon keresztül, de nem erősödött és megjött. A doki terhességet nem látott. Szóval a múlt hónapból legalább két hetem izgalommal-aggódással tel.

Most elhatároztam, hogy nem tesztelek, csak ha biztos a dolog. Felesleges izgalmaknak nem szeretném kitenni magam. Jó kérdés, hogy mikor lehet biztosra mondani nálam, ezért nem is tudom mikor ugorjak neki... Ma van a 32. ciklusnapom, tehát még simán abban az időszakban vagyok, amikor megjöhet.

Vannak akik hasonló cipőben járnak és próbálják visszafogni magukat a teszteléstől? Hogy sikerül?

2017. máj. 14. 09:19
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

3-as vagyok.

sajnálom. fel a fejjel . Új hónap új remények, erre gondolj!

Nekem még nem jött meg, holnap reggelre tervezem a tesztet. De most enyhe mensi szerű görcseim vannak.

tehát lehet hogy még a tesztelésig sem jutok el :(

pedig 10. napja késik. ennyit sosem szokott. 1-2 nap csúszás belefér, de 10 nem szokott lenni sosem !

Hát meglátjuk.

Megírom mi lett !

2017. máj. 17. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!