Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszlányok első alkalom milyen volt?
Rég volt szexuális kapcsolatom (nagyon) és arra gondoltam hogy elmegyek egy rosszlányhoz.
(tudom hasonló kérdések vannak már fent de mégis érdekelne más véleménye)
A gond csak az hogy eléggé szorongok mert szerintem pl ronda vagyok.
Első körben arra gondoltam hogy csak francia érdekelne mert attól megjönne a az önbizalmam. De hogy adjam ezt elő? sos francia az túl gyors nem?
Akkor mondjam meg neki hogy kezdő vagyok és kifizetnék egy órát de csak francia érdekelne? Az meg tök hülyén veszi ki magát mert mi van ha mégis hamar lerendez? Tudom tiszta vicc ez a kérdés. Egyszer úgy érzem csak annyi lenne hogy felkapom a telefont aztán lebeszélem a dolgot de utána meg jönnek a kételkedő gondolatok.
Az érdekelne hogy van e köztetek olyan aki hasonló problémával küszködött de átlépett rajta. Ha igen hogyan? 33F
#3-mas ezt sajnálattal hallom. Viszont sajnos nekem is hasonló tapasztalataim vannak. Alapvetően nincs gondom a csajozással, sőt, Tinderen is több száz matchem volt, és sok egyéjszakás kalandom onnan. Tehát egyáltalán nem mondanám csúnyának magam. </egoboost off>
Így úgy gondoltam, hogy szingli vagyok, van végre pénzem, és kipróbálnám, milyen azonnal megkapni bármilyen nőt egy kis pénzért. Hát, rossz döntés volt. Úgy voltam vele én is, hogy amint a lányok meglátják, hogy milyen jó pasi lesz a vendégük, és nem végre valami dagadt 50-es lecsúszott alak, akkor ingyen szexelni fognak velem, meg lehajolnak előttem... Nagyon naiv és egoista voltam. Telibe szartak a lányok. 4 helyen voltam, abból 3x full flegmák voltak és csont nélkül átbasztak. Úgy néztek rám, és úgy is kezeltek mint egy darab szart, mintha én lennék a legszakadtabb vendég akit valaha láttak. Persze a pénzt egyből eltették. Szex is csak 1x volt, a többi mindenféle mondvacsinált indokok miatt kihátrált. Volt olyan aki telefonba mindent megígért, hogy persze, ő nem olyan mint a többi lány, mindent is vállal, aztán élőben meg arra sem emlékezett, hogy beszéltük telefonon... Biztos másik lánnyal beszéltem... A szemedbe hazudnak hidegvérrel.
Az egyetlen jó élmény egy olyan lánynál volt, akit beszamolok-ról szedtem, ő egész tűrhető akciót nyújtott, sok pozitív értékelése is volt. De ő is éreztette, hogy annyit érek, amennyit a kezébe nyomtam az elején...
Összességében arra jó volt, hogy lerombolja az önbizalmam teljesen. Senkinek nem ajánlom. Akik meg ilyen szuperlatívuszokban beszélnek a lányokról az értékeléseknél, azokról meg csak azt tudom elképzelni, hogy olyan csávók, akik sose kerültek még elő nő közelébe az anyjukon kívül, és már az is extázisba keríti őket, ha hozzájuk ér valaki.
"full flegmák voltak és csont nélkül átbasztak. Úgy néztek rám, és úgy is kezeltek mint egy darab szart, mintha én lennék a legszakadtabb vendég akit valaha láttak. Persze a pénzt egyből eltették. Szex is csak 1x volt, a többi mindenféle mondvacsinált indokok miatt kihátrál"
Én ezt nem értem sehogy. Szóval arccal hírdető, ellenőrizhető csajok (gondolom nem kitakart képű zsákbamacskát kerestél fel) átcsesztek. Eltették a pénzed, és közölték, hogy nincs szex? Te erre miért nem verted szét a komplett lakást, és közöltéd, hogy márpedig a pénzedért szolgáltatást vársz? Valahogy el se bírom képzelni a szitut.
Bementél így hogy:
Te:szia
Prosti:szia, 20 ezret kérnék.
Te:Tessék itt van.
Prosti: ó bocsi mégsincs most hangulatom szexelni, szia.
Vagy mi volt?
#13 Igen, az összes lány akinél voltam, arccal hirdetett. Annyi hibát elkövettem, hogy az első lánynak egyáltalán nem voltak értékelései még. A második lány akinél voltam, neki 4 pozitív értékelése volt, és 1 negatív. A maradék kettőnél már jobban megválogattam és szűrtem a pozitív értékelések alapján.
Az első lánynál viszont kb. pont úgy zajlott ahogy leírtad. Balfasz voltam, úgy álltam hozzá mint egy random randihoz, kedves akartam lenni. Köszöntünk egymásnak, elkérte előre a pénzt, utána elkezdtünk beszélgetni. A képeken szép volt, viszont élőben láttam, hogy félvér a csajszi. Fürdés nélkül előkapta a farkam, és agresszívan elkezdte verni... és közbe rágózott. Nagyon igénytelen volt. Azt mondta, hogy most ennyit fog vállalni. Úgyhogy hamar el is köszöntem.
A második lány egy fokkal jobb volt. Beengedett, beszélgettünk, mondtam neki, hogy akkor miket szeretnék(popó, szájba élvezés), és mondta, hogy azt ő biztos nem. Csak szex gumival. Az adatlapját meg nem ő kezeli, ne arra hivatkozzak. Kérdőre vontam, de mondta, hogy erősen ajánlja, hogy fizessem ki az óráját. Kifizettem, gyors megdugtam hátulról, eljöttem.
A harmadik lány meg kb. 10 szót ha mondott a 40 percem alatt. Végig telefonozott, dugás közben is konkrétan.
"Az adatlapját meg nem ő kezeli, ne arra hivatkozzak. Kérdőre vontam, de mondta, hogy erősen ajánlja, hogy fizessem ki az óráját."
Erre biztos megmondtam volna neki, hogy én meg erősen ajánlom, hogy csinálja, amit mondok, ha nem akarja, hogy rendőrrel jöjjek vissza legközelebb. Ha meggyőződtem volna róla, hogy nincs a házban strici, akkor biztos, hogy kicsit határozottabban beszélnék az ilyennel. Ha meg ott a stricije, az már kerítésnek számít, amit a Btk. büntet. Mert amúgy a prostizás, mint olyan, önmagában nem bűncselekmény, ameddig kerítő nélkül saját maga csinálja önként. Onnantól viszont, hogy stricije van, már bűncselekmény. Szóval, ha elő is kerül valami kétajtós szekrény a másik szobából, annyi esze még neki is van a 60-as IQ-jával, hogy nem nyúl hozzád, ha értelmesen elmagyarázod neki, hogy ha a kezét fel meri emelni, rendőrséggel fogsz visszamenni, és felszámoltatod az egész kuplerájt ahogy van. Ha kárt tesz benned, saját magával cseszik ki, ezt ő is tudja nagyon jól. Senkinek sem hiányzik a rendőrség és a razzia.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!