Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Rosszlányok első alkalom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszlányok első alkalom milyen volt?

Figyelt kérdés

Rég volt szexuális kapcsolatom (nagyon) és arra gondoltam hogy elmegyek egy rosszlányhoz.

(tudom hasonló kérdések vannak már fent de mégis érdekelne más véleménye)

A gond csak az hogy eléggé szorongok mert szerintem pl ronda vagyok.

Első körben arra gondoltam hogy csak francia érdekelne mert attól megjönne a az önbizalmam. De hogy adjam ezt elő? sos francia az túl gyors nem?

Akkor mondjam meg neki hogy kezdő vagyok és kifizetnék egy órát de csak francia érdekelne? Az meg tök hülyén veszi ki magát mert mi van ha mégis hamar lerendez? Tudom tiszta vicc ez a kérdés. Egyszer úgy érzem csak annyi lenne hogy felkapom a telefont aztán lebeszélem a dolgot de utána meg jönnek a kételkedő gondolatok.

Az érdekelne hogy van e köztetek olyan aki hasonló problémával küszködött de átlépett rajta. Ha igen hogyan? 33F

#első #félelem #szorongás #alkalom #Termonukleárisfluxuskondenzátor
2023. dec. 13. 19:36
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
57%

Hát igen, az élet nagy kérdései.

Szerintem azt a rosszlány nézd ki magadnak, akinek sok pozitív értékelése van és arccal hírdet. Az már fél siker.

Ha rámhalgatsz elsőkörben a masszázs lányok közzül válasz olyat aki vállal orált is. Azzal nem tudsz mellényúlni, mert az első patron után nem dob ki, hanem utánna is goglalkozik veled és masszíroz is. Így az órát ki is használjátok.

2023. dec. 13. 19:44
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
1-es ez a masszázs de jó ötlet, nekem sosem volt az izgatottsággal problémám, de olyan már volt, hogy nem illettünk össze és alig vártam hogy az idő múljon... Kérdező, engem jól átvágtak, vidéken volt, felmegyek a lakásba, ott van két csaj, kitalálták, hogy fizessek egy órát, a fiatalabbikat símogattam, az idősebbik orálozott, jól csinálta, illetve ügyesen, pár perc alatt elmentem, és már mehettem is, ennyi volt, szóval az első nem volt kellemes. Szerintem ne mondj semmit, mert ha olyan, akkor úgy jársz mint én, hogy hamar vége a kalandnak, de ha viszel elegendő pénzt, még mondhatod , hogy mégis többet akarnál, ha beleférsz a kliensek közé, nem fog tiltakozni, vagy ha jó volt, visszamész.
2023. dec. 13. 19:52
 3/18 anonim ***** válasza:
82%

Én 5x voltam eddig, abból 4x átvágtak.

Első egy masszázs volt, jó volt, a masszázsban semmi erő ugyan, inkább simogatás, de normális volt a csaj és jó volt az orál. Nem engedett elmenni a szájába, de jó volt.

Ezután szexre mentem máshova, ott kifizettem a 30 percet, majd utána mondta, hogy ő nem vállal semmit amúgy, próbàlta felerőszakolni a gumit a lógó pöcsömre, majd kézzel izgatta, néha odatette a nyelvét.

Meg se erőltette magát, sőt kb 5 perc után mutogatott, hogy ezzel nem tud mit kezdeni, 15 percet voltam ott max, tusolással együtt.

Harmadik alkalom egy szép csaj volt, de brutàl flegma.

Eltette a pénzt, flegmán, nulla kedvvel elkezdett szopni, majd feltette a gumit, és azt mondta, hogy őt csak úgy lehet megrakni, hogy a hasán fekszik, és csináljam én ahogy akarom, de ne durvuljak.

Ha simogattam, rámszólt, a haját sem foghattam meg.

Negyedik alkalom egy 19 éves kislány volt, 40kg. Akárhogy próbáltuk, bármilyen pózban, nem tudtam betenni neki. Eleg vastag vagyok, ő meg húzta el magát ahogy közeledtem.

Végül megegyeztünk az orálban, de végül csak kiverte, oda se tette a száját.

Ötödik alkalom egy fiatalabb csaj volt, aki nagyon bejött a leírások alapján. Nem volt neki gond a nagy méret és volt nála kényszerfrancia, és popó is, elmondása szerint bármilyen stílusban lehet vele szexelni, akár le is köphetem, pofozhatom, durván, bárhogy.

(Nem vagyok ilyen, de ezeket a lehetőségeket mondta)

Végül a mélytorkos franciában egyeztünk meg, de annyira sok volt a negatív tapasztalat, hogy kedvetlenül mentem oda. Nem is volt túl szép a lány, nem lettem merev, így hazamentem.

Kb 150-180 ezer ft kidobott pénz után rájöttem, hogy nem az én világom.

Ellenben thai masszázsra járok havi 3-4x, szexmentes, sosem kérek levezetést, nekem a masszázs jobban esik, mint elélvezni.

Ha elélvezni akarok, inkább kiverem 5 perc alatt, ha épp nincs senkim.

(Amit hozzátenném még a sztorihoz, hogy fiatal vagyok, sportos, száraz izomzat, tökéletes fogsor és helyes arc. Nem vagyok 10/10, talán 10/8 sem, de a fizetősök biztosan nem ehhez vannak szokva. Ennek ellenére az első csajon kívül a másik 4 le se fosott szinte, a pénzt elveszik, aztán leszarnak telibe. Ha írok értékelést, letiltják és ennyi. A pozitívakat meg vagy beteg agyú emberek írják, vagy a lányok egymásnak)

Plusz ott vannak a nemi betegségek is, egy dugás sem ér annyit, hogy elkapjon az ember valamit, gumiban meg szerintem akár egy asztalt is megdughatsz, semmit nem érzel úgysem.

Amikor sikerült is elmennem alkalmi kapcsolatnál, vagy masszázson, muszájnak éreztem sokszor.

Az igazán jó szexek csak akkor vannak, ha elvarázsol előtte a csaj, vagy ha beleszeretek.

Volt olyan aki annyira felizgatott rendszeresen, hogy voltak 30 mp-es szexek is. Be se tettem szinte, de szétlőttem azonnal.

2023. dec. 13. 20:29
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha elmész egy rosszlányhoz, ott nem tudsz olyat mondani, vagy kérni, amit ő már előtte mástól nem hallott. Sztem még örülnek is egy tapasztalatlan férfinak, mert az tuti nem próbál olyat csinálni, ami a csajnak rossz.
2023. dec. 13. 20:40
 5/18 A kérdező kommentje:

Hármas. Ez elég elszomorító. Azt már olvastam hogy pl arra oda kell figyelni hogy olyanhoz menj aki engedi az értékelést és nem csak egy két pozitív értékelése van. Erre figyeltél?

Amúgy meg mi a szar? A leírásod alapján nem is vagy ronda. Nohomo.

2023. dec. 13. 20:41
 6/18 anonim ***** válasza:
79%
Én sem értem a hármast. Azért ez elég érdekes, hogy elveszik a pénzt és semmit sem nyújtanak. És mi van, ha valaki elkezdi öket rendőrrel fenyegetni? Vagy ott van a szomszéd szobában a 100 kilós kigyúrt stricije?
2023. dec. 13. 21:45
 7/18 anonim ***** válasza:
Jolvan 3as nen csak en jartam igy akkor. Jó én nem ennyiszer de nekem is volt negativ tapasztalat.... kb 3 negativ 2 pozitiv.. nem is jarok bar hs mentem is csak kivancsisag miatt de kidobott penz volt.
2023. dec. 14. 08:51
 8/18 anonim ***** válasza:
61%
Nekem nincs merevedési problémám, eddig mindig álltam keményen, közepes vagy jó szex volt mindig. Eddig kb 15-ször voltam
2023. dec. 14. 10:42
 9/18 anonim ***** válasza:

Szerintem nézd meg a Vulkánhàzat. Én dolgoztam ott régebben. Nem tudom mi a mostani szokás ott, de az én időmben masszázs és kézi levezetés volt szigorúan csak.

Van Pesten, Győrben, Sopronban, Móvàron, Székesfehérváron, Csornán is szalonja a nőcinek. Bár most ahogy nézem az árakat nem olcsó, de Szerintem kezdetnek neked most ez jó is lenne. Azóta mióta én ott dolgoztam kétlem, hogy csak kézi levezetés lenne....

2023. dec. 14. 19:15
 10/18 A kérdező kommentje:
9-es köszönöm a tippet rá fogok keresni
2023. dec. 14. 23:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!