Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik jellemző a nőkre akikkel eddig voltál hogy szenvedélyes odaadó volt az ágyban ? Vagy ez ritka ?
A szenvedélyes az egy tág fogalom, azért lelkes volt mindegyikük.
Bármit megtevő 8ból 3 volt(a bármit úgy értve hogy nagyon extrém dolgokra nincs igényem, a maximum az a szájbaélvezés, száj dugás, soft dom). Ebből 2 alkalmi volt és nem volt túl szép, nem is akartam összejönni velük csak kanos voltam. Az utolsó lány viszont emellett szép is volt, szerelmes is lettem belé, ő volt eddig az egyetlen szerelmem. Hát ennyit számít a jó szex..
5 nővel voltam, abból egyet mondanék igazán bevállalós és odaadónak...vele minden ment, sőt ő lepett meg sok esetben az ötleteivel.
3 jó közepes volt, nem voltak prűdek, de egy jó szopás nehezen jött össze, vagy egy pisiszex, vagy szex a természetben, ujjazás moziban, stb,de azért részeredményeket elértem.
1 pedig, hát mondjuk azt, tehetségtelen volt, semmit sem akart kipróbálni, könyörögni kellett,hogy kutyapóz is legyen, stb
Gyakorlatilag a 6-7 hónap alatt egyszer sem tudtam egy jó szexet megélni. Emberileg pedig nagyon jó volt, imádtam a személyiségét, de a szex nem az ő terepe volt.
Sajnos nem ez a jellemző. Alkalminál 1 nő volt eddig valóban odavaló, kapcsolatban pedig kettő. Pedig volt pár mindkettőből.
Valamiért a legtöbb nő azt gondolja, hogy elég, ha szétteszik a lábukat és ennyi.
Aki viszont odaadó az ágyban, azt meg kell becsülni, mert olyan élményben lehet része a féfinak, amire még a halálos ágyán is mosolyogva emlékszik vissza!
Volt ilyen pár de nem sok.
Én pl imádom ha amikor még teljesen puha a farkam akkor szájjal állítják fel. Olyankor könnyebb úgy bekapni hogy az ajkai a szeméremdombig elérjenek.
Volt olyan nőm aki ha beléptünk a szobába már térdelt is elém.
Tetszett nagyon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!