Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alacsonyabb libidójú kisgyerekes nők véleménye érdekelne. Ti mit javasolnátok?
Figyelt kérdés
A feleségemnek elég kicsi a libidója nekem meg hatalmas. Szerencsére tudjuk kezelni a dolgot nagyjából viszont kíváncsi lennék szerintetek mivel tudnám rávenni, hogy gyakrabban szexeljünk. Nagyon fontos, hogy ő is akarja nem szeretném ha csak úgy széttenné a kedvemért. Nem akarok senkit megbántani de nem olyan válaszokra vagyok kíváncsi, hogy vigyem el valahova vagy beszéljek vele erről mert ezeken már túl vagyok és elég sablonosak. 20éve vagyunk együtt.2023. dec. 11. 20:09
11/12 anonim válasza:
#10 ha van gyerek akkor első körben próbáljatok meg egy párterapot, hátha menteni tud még valamit a házasságotok romjaiból.
12/12 anonim válasza:
11-es nem akar hiába kérdek tölle valamit nem válaszol elő jövök a munkábol ugy viselkedik mint ha csak szoba társak lennénk egy kollégiumban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!