Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alacsonyabb libidójú kisgyerekes nők véleménye érdekelne. Ti mit javasolnátok?
Figyelt kérdés
A feleségemnek elég kicsi a libidója nekem meg hatalmas. Szerencsére tudjuk kezelni a dolgot nagyjából viszont kíváncsi lennék szerintetek mivel tudnám rávenni, hogy gyakrabban szexeljünk. Nagyon fontos, hogy ő is akarja nem szeretném ha csak úgy széttenné a kedvemért. Nem akarok senkit megbántani de nem olyan válaszokra vagyok kíváncsi, hogy vigyem el valahova vagy beszéljek vele erről mert ezeken már túl vagyok és elég sablonosak. 20éve vagyunk együtt.2023. dec. 11. 20:09
1/12 Mariann1974 válasza:
Semmivel. Teljesen őszintén, saját tapasztalat. Alacsony libidó vs magas libidó nem tesz jót. Ha nem most, később válás lesz, de minimum "megcsalás".
2/12 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy elválnánk, ezt leszámítva nagyon jól megvagyunk. Te is elváltál egyébként?
2023. dec. 11. 20:25
3/12 Mariann1974 válasza:
Törvényesen nem volt válás, de nem vagyunk együtt. Ő kamionos, semmi intimitás. Nem tudom, mindenkinek a saját döntése, de az én véleményem szerint férfi és nő addig vannak együtt, illetve addig van értelme, amíg a szex kielégítő.
4/12 A kérdező kommentje:
Hát azért egy kapcsolat nem csak a szexről szól de tény, hogy az a legfontosabb pillére. Én inkább úgy mondanám, hogy addig vannak együtt amíg van szex. Te csaltad már meg egyébként?
2023. dec. 11. 21:12
5/12 Mariann1974 válasza:
Az én szemléletemben nem megcsalás az, amit a másik szándékosan megfoszt tőlem. Egy idő után megyek és megszerzem máshol.
6/12 A kérdező kommentje:
Hát ez teljesen jogos igazából.
2023. dec. 11. 21:53
7/12 anonim válasza:
A szeretőm ugyanígy van. 37 éve él házasságban, ahol minden működik, csak a szex nem. Az évi 1-2 alkalom édeskevés neki, aki most a 60-hoz közel is heti rendszerességgel igényli, szóval gyakorlatilag a kapcsolatuk eleje óta mindig van nője. Hosszú, sok évig tartó viszonyok főleg.
A nagy kérdés, hogy nálatok a libidócsökkenés a gyerek óta érzékelhető, vagy már korábban is jelen volt? Mert pl nekem szülés után mindig beletelt kb egy évbe, mire újra kívánni kezdtem a szexet, pedig alapjáraton én is kifejezetten "nagyétkű" vagyok.
8/12 A kérdező kommentje:
Igen, sajnos a gyerek óta érzékelhető. Előtte kb ugyanakkora volt az étvágyunk. De nagyobbak már, nem kötik le annyira. Van már szabadideje mellettük.
2023. dec. 11. 22:56
9/12 anonim válasza:
Egy kapcsolat érzelmi részének az egyik legjobb indikátora a szex... a vágy az ágyon kívül kezdődik, a "tett" már csak a lecsapódása. Azzal, hogy közlöd vele drágám dughatnánk sűrűbben még nem kelted fel benne a vágyat, nem hozod vissza a tüzet.
10/12 anonim válasza:
Vállás mi nekünk 7 honapos a gyerek szülés ota 2 szer voltunk eggyüt és a válláson gondolkodom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!