Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti örülnétek ha a barátotok javasolná hogy hármasban csináljátok egy néger pasival?
Gumit huzassatok a nigerrel!
Ki tudja milyen fertőzése van.
Én belemennék egy 3asba de nigerrel soha!!!!
nem betegség szerintem, van benne izgató, mi is beszélgettünk már ilyesmiről és ha véletlenül az élet úgy hozná, hogy akad egy ilyen felállás akkor nem zárjuk ki. Én teljesen megértelek.
Én azt mondom ha stabil a kapcsolat, ha nyitottak vagytok egymáshoz, ha teljesen őszinték vagytok és ha megbíztok egymásba akkor meg lehet csinálni ezt a felállást, de csak akkor ha mind a ketten szeretnétek és nem csak kedvességből teszitek meg.
Szerintem el sülhet jól minden, de előtte fektessetek le minden féle alap szabályokat.
Ha össze jön akkor privátban légyszi írd le milyen volt!
"Ti örülnétek ilyen szituban?"
Igen, annak örülnék, hogy egy ilyen javaslatot követő szakítás és feldolgozási időszak után randizhatnék egy férfival, aki komolyabb érdeklődést tanúsít irántam, a vonzalom és szimpátia kölcsönös, én viszont hűséges típus vagyok, úgyhogy így, hogy kapcsolatban élek, tartom a három lépés távolságot.
De attól, hogy én így reagálnék egy ilyen ötletre, lehet, hogy a te barátnőd örülne neki. Nem vagyunk egyformák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!