Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok. Kipróbálnátok a szexet néger sráccal, ha adódna az alkalom?
Azért itt még mindig elég nehéz néger srácot találni, bár már Miskolcon-(ahol élek) egyre több van, és Pesten gondolom még több.
Én egyébként egy 22 éves lány vagyok, és kipróbálnám mert vonzónak találom őket, meg hát az újdonság varázsa. :D Talán még kapcsolatot is el tudnék képzelni velük, de ebben nem vagyok biztos. :)
én egyszer élőben láttam egy néger srácot szexelni, érdekes volt, mert vártuk, hogy valami nagyot mutat (érted...), de semmi extra nem volt, azon kívül, hogy másabb a bőrszíne.
Amúgy én megértem a fantáziádat, jó fantázia.
Nem. Én igazából nem a nemi betegségektől tartok, csak szimplán mint férfi nem vonz. És nem vagyok rasszista, de valahogy más rasszok sem igen vonzanak (ázsiaiak, romák...stb)
Én tökéletesen elégedett vagyok a fehér férfi felhozatallal!
Feketével soha.
Az itteni minálunk ismert fehéren túl talán még mediterrános-latinos-arabos sötét bőrszínű (de még mindig fehér rasszba tartozó) férfival tudom elképzelni.
Most elgondolkoztam rajta és kirázott szinte a hideg tőle, hogy egy fekete pénisz belém kerüljön.
23/L
Vonzó? Mi van?
Feltűnési viszketegség.Ettől nem leszel különleges, hogy egy néger fx benned járt.Minden nap meg dgnak egy ilyen szerencsétlent mint te.Hiába használsz gumit.Bármit elkaphatsz orálisan picinyem.Csak szólok.
Akár HPV-t is.
Majd a nem várt, vagy lappangó betegségek fognak rád hatni az újdonság erejével.:)
Egy barátnőm így fertőződött meg egy ilyen embertől.
Annak ellenére hogy használt gumit.:)
nem másabb mint egy fehérrel
nem nincs nagyobb nekik :-)
technikában - ugyan olyan - de ez egyéni
más az illatuk ennyi kb a különbség
mivel nem megszokott dolog ezért izgatóbb a szituáció
de kb ennyi
Próbáld csak ki ha szereted a meglepetéseket.:D
Lesz majd "újdonság varázsa".:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!