Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok. Kipróbálnátok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok. Kipróbálnátok a szexet néger sráccal, ha adódna az alkalom?

Figyelt kérdés

Azért itt még mindig elég nehéz néger srácot találni, bár már Miskolcon-(ahol élek) egyre több van, és Pesten gondolom még több.

Én egyébként egy 22 éves lány vagyok, és kipróbálnám mert vonzónak találom őket, meg hát az újdonság varázsa. :D Talán még kapcsolatot is el tudnék képzelni velük, de ebben nem vagyok biztos. :)

2016. jan. 29. 10:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
77%
Ja egyre több menekült van.Hová süllyedsz,már egy migráns is jó lenne neked?!
2016. jan. 29. 12:00
 12/15 anonim ***** válasza:
2%

Akik azt mondjak, hogy nincs nekik nagyobb farkuk azok meg nem lattak tobb feketet. A fekete afrikaiak rendelkeznek a legnagyobb farokkal atlagban. Termeszetesen kozottuk is van kivetel aki kis farokkal rendelkezik, ez azonban nem valtoztat az alap tenyen.

Az indiaiak, koreaiak, es altalaban del kelet azsiaiak rendelkeznek atlagosan a legkisebb meretu farokkal, meg akkor is ha nalluk is vannak szinten kivetelek.

A rangsor:

1.fekete afrikaiak

2.arabok

3.feherek

3. indiaiak es delkelet azsiaiak.

...es igenis a feketek nagy tobbsege messze felulmulja minden egyeb faj szexualis teljesitokepesseget.

Azonkivul egy atlagos fekete ferfi teste rendszerint sportosabb mint egy szinten atlagos fehere.

Az nem vitas azonban, hogy a fekete csajokat el lehet felejteni..ok nagyjabol az utolso helyen vannak megjelenesukben.

2016. jan. 29. 15:22
 13/15 anonim ***** válasza:
0%
Kipróbálnám, ha szingli lennék.
2016. jan. 29. 23:43
 14/15 anonim ***** válasza:
0%
Már nem, mert barátom van. Amíg nem volt, addig szívesen kipróbáltam volna. Egyszer lett volna rá alkalmam, de akkor más okok miatt nem feküdtem le vele. Azt picit bánom így utólag.
2016. jan. 31. 02:39
 15/15 anonim ***** válasza:
92%
Jó ,hogy sok értelmes lány van már itt Magyarországon és Európába szerte ,akik nem akarják magukat szét...... feketékkel.
2016. febr. 3. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!