Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Volt egy pasi az életemben,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt egy pasi az életemben, akinek szó szerint hányingere volt attól, ha én csináltam neki szájjal,mert hogy az nekem szerinte mennyire megalázó?

Figyelt kérdés

Régebben volt már ez, de a mai napig érdekeseknek tartom. Nagyon igényes pasi volt, imádott nyalni, szexelni, de nem élvezte, inkább undorodott attól, ha őt szopta egy nő. Nekem sem engedte és nem azért mert rosszul csináltam, hanem mert undorodott tőle (és mivel ismertem az utánam lévő barátnőjét, megtudtam, hogy neki sem engedte, szóval tényleg nem én voltam a béna).

Miért lehetett ez? Ti ismertek ilyen pasit, vagy volt kapcsolat ilyen pasival?

35N

2023. dec. 5. 15:08
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Vannak pasik akik arra gerjednek ha egy szőrdzsungel a nuni fazonja, más meg ki nem nyalna hasonló nőt, van aki arra gerjed ha lapos, sportos popsija van, megint más meg minél nagyobb, szó szerint hájas hátsókra gerjed.

Szóval nem egyformák az emberek. Ritkán van olyan amit leírtál, de előfordulhat. Ha nem a párod már akkor ne foglalkozz vele, legyen az ő baja. A pasik többsége nem ilyen - sőt nagyon is szeretik az ügyesen kivitelezett furulyázást 😂

2023. dec. 5. 17:25
 12/17 anonim ***** válasza:

Ilyen pasival még nem taliztam

29N

2023. dec. 5. 17:29
 13/17 anonim ***** válasza:

En is ilyen vagyok

Ez a. Nők megalazasa

2023. dec. 5. 18:00
 14/17 A kérdező kommentje:
12! Örülj neki! Elég kiábrándító tud lenni, miközben te csinálod neki szájjal és azt hiszed jót teszel, ő meg nekiáll öklendezni, és megkér, hogy hagyd abba.
2023. dec. 5. 18:14
 15/17 anonim ***** válasza:

Olyannal már találkoztam többel is aki különösebben nem igényli, sőt olyannal is aki annyira nem szereti, de olyannal aki egyenesen undorodna tőle, olyannal még nem!

Lehet gyerekkorában erőszakosan megszopatták, és benne maradt ez a trauma.

2023. dec. 5. 19:00
 16/17 A kérdező kommentje:
15! Nem mesélt ilyesmiről, csak azt mondta, őt a látvány,hogy egy nő az ő farkát a szájába veszi taszítja, undorodik a dologtól.
2023. dec. 5. 19:11
 17/17 anonim ***** válasza:
Kifogtàl egy selejtest, ennyi.
2023. dec. 5. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!