Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, köztetek akad, aki kimondottan örül, ha a pasi szereti az anális játékokat? Tehát nyitott arra, hogy ott is kényeztessétek őt?
Bocsánat, rosszul, kétértelműen fogalmaztam.
Szóval arra gondolok, hogy van irt olyan nő, aki kimondottan szereti a pasit análisan kényeztetni?
Jah,én azt is szeretem,igen,ha egy nő ott is kényeztet engem,persze csakis kölcsönösen!
1-es voltam!
Sokan olyan nagy ügyet csinálnak ebből, mert az anál arról szól a nagy többségnél, hogy gyerünk, ki a punciból és be a popsiba.
Holott pont nem ez.
Én egész életemben legalább 45-60 percet izgattam bármelyik bnőmet még dugás előtt és bizony sokszor a popsija is kapott élvezetet élményt. Az első alkalomnál rendesen meglepődött még ő is, hogy : jééé ez ennyire jó lehet ?
Na hát akkor miért ne. Vagyis a popsi is ugyanolyan része lehet az élvezetnek, örömokozásnak mint egy szopás, nyalás, dugás.
Én pasiként ugyanúgy sokszor kaptam örömokozást lányoktól, ja bocs NŐ-ktől így.
Én eleggé. A kölcsönösség fontos,azaz ha csinalja nekem én is neki.
És idővel megszerettem.
Van kivel izgis dolokat csinálnom,privi nem kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!